Viozois

  • 28,90 €
    1.45 €/kg
    Άμεσα Διαθέσιμο

Η VIOZOIS, με έδρα τα Ιωάννινα, είναι μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής ζωοτροφών, τόσο για ζώα παραγωγής όσο και ζώα συντροφιάς, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για πιο εξειδικευμένες προς τον οργανισμό των ζώων τροφές.


Το όραμα της εταιρείας VIOZOIS είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, αποτελώντας έναν σημαντικό και αξιόπιστο κρίκο της διατροφικής αλυσίδας, είτε αυτή πρόκειται για ζώα παραγωγής και κατ’ επέκταση του ανθρώπου, είτε των ζώων συντροφιάς που ολοκληρώνουν με τη παρουσία τους την ανθρώπινη ύπαρξη.


Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη διαδικασία παραγωγής, είναι πρωτοπόροι σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα προϊόντα μας έχουν αποκτήσει ισχυρό έρεισμα στην καταναλωτική συνείδηση, ως προϊόντα υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται από μια δυναμική και αξιόπιστη Ελληνική εταιρεία.


Η Ελληνική ξηρά τροφή VIOZOIS  είναι ιδανική για ενήλικους σκύλους  και όλες τις φυλές. Η τροφή είναι βασισμένη στα πουλερικά και τα δημητριακά και περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες και ακατέργαστες ίνες για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του οργανισμού του μικρού σας φίλου!


Επιπλέον χάρη στα συστατικά της τροφής ενισχύεται το τρίχωμα και το δέρμα του κατοικίδιου σας και και παράλληλα απολαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

+ Περισσότερα...