Το τηλεφωνικό κέντρο και το φυσικό κατάστημα του Gatoskilo θα παραμείνει κλειστό από τις 9/8 έως και τις 15/8! Καλές βουτιές σε εσάς και τους μικρούς μας φίλους! 🏝 🐳 🏊

Pet Corrector - Διόρθωση Συμπεριφοράς 50ml

Κωδικός: s0120AP30S
 • Τιμή:

  15,00 €

 • Άμεση αποστολή πανελλαδικά
  Δωρεάν παραλαβή σε 1 ημέρα
 • Συσκευή διόρθωσης συμπεριφορά που παράγει ήχο και αποτρέπει ανεπιθύμητες συμπεριφορές του μικρού μας φίλου
 • Κατάλληλος για ενήλικα σκυλάκια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 150 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

O Pet Corrector είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που διακόπτει τις κακές συνήθειες του μικρού μας φίλου. Λειτουργεί παράγοντας έναν θόρυβο σαν συριγμό, που θα τραβήξει την προσοχή του σκυλάκου σας και θα σας βοηθήσει να τον εκπαιδεύσετε σε μία άλλη συμπεριφορά. Είναι ακίνδυνος για τα αυτάκια του μιας και ο ήχος που παράγεται είναι ειδικά σχεδιασμένος από εκπαιδευτές. Είναι ιδανικό για σκυλάκια που γαβγίζουν έντονα, κλέβουν φαγητό, πηδούν ανεξέλεγκτα ή έχουν οποιαδήποτε άλλη ανεπιθύμητη συμπεριφορα. Κάθε φορά που το σκυλάκι σας υπακούει στον ήχο μην ξεχάσετε να τον επιβραβεύετε. Άλλωστε το αξίζει! Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τον Pet Corrector υπεύθυνα και μόνο όταν χρειάζεται. Η συσκευασία περιέχει οδηγό εκπαίδευσης και σωστής χρήσης του εργαλείου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
 • Συσκευή που παράγει ήχο και βοηθάει στην διόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών, κατάλληλος για ενήλικα σκυλάκια
 • Ειδικά σχεδιασμένος από εκπαιδευτές, με ήχο που δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αυτάκια του μικρού μας φίλου
 • Η συσκευασία περιέχει οδηγό εκπαίδευσης και σωστής χρήσης του Pet Corrector
Σημαντική Παρατήρηση

Για σωστή χρήση του Pet Corrector πατήστε το tab "Οδηγίες Χρήσης"

Οδηγίες Χρήσης

Για να μπορέσετε να επιτύχετε τη σωστή εκπαίδευση, θα πρέπει το σκυλάκι σας να μην έχει οπτική επαφή με τον Pet Corrector, οπότε σας συστήνουμε να τον κρατάτε δίπλα σας ή πίσω σας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το εργαλείο αυτό μόνο όταν συμβαίνει μία ανεπιθύμητη συμπεριφορά. Ένας κοφτός ήχος είναι αρκετός για να διακόψει τη συμπεριφορά του μικρού μας φίλου. Εάν παρόλα αυτά δεν δώσει σημασία επαναλάβετε τον ήχο. Μόλις σταματήσει η ανεπιθύμητη συμπεριφορά και μόνο τότε δώστε του μία εντολή όπως "Ησυχία" ή μία που γνωρίζει ήδη, όπως για παράδειγμα τη λέξη "Κάτσε" και αμέσως επιβραβεύστε με λιχουδιά. Όταν το σκυλάκι σας αρχίζει να μαθαίνει σε αυτή τη συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνεχίσετε την επιβράβευση μέχρι να σταματήσει την συγκεκριμένη ανεπιθύμητη συμπεριφορά σε κάθε περίσταση.

-Είδος Pet Correctors

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης