Φίμωτρο Baskerville Ultra Muzzle

Κωδικός:
  • Τιμή:

    19,80 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-3 ημερες
  • Φίμωτρο εργονομικά σχεδιασμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 377 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Φίμωτρο για το σκυλάκι σας, εργονομικά σχεδιασμένο και εξαιρετικά ανθεκτικό. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ο μικρός μας φίλος πρέπει να φοράει φίμωτρο, όπως για παράδειγμα σε πολυσύχναστα μέρη, τα μέσα μεταφοράς ή στην επίσκεψη στον κτηνίατρο. Επειδή αυτό μπορεί να του προκαλέσει εκνευρισμό, το φίμωτρο Baskerville είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε ο σκυλάκος σας να μπορεί να πίνει νερό ή να τρώει και έτσι να μη νιώθει πολύ περιορισμένος. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό θερμοπλαστικό καουτσούκ (TPR) ώστε να είναι μαλακό αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό και ασφαλές. Έχει έναν ιμάντα στον αυχένα με πλαστικό κλιπ ώστε να εφαρμόζετε το φίμωτρο γρήγορα και να το κλείνετε με ασφάλεια πίσω από το κεφάλι. Επίσης έχει θηλιά μέσω της οποίας μπορείτε να δένετε το κανονικό περιλαίμιο του σκύλου σας και έτσι να το ασφαλίζετε ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, διαθέτει ιμάντες ασφαλείας τους οποίους μπορείτε αν θέλετε να τους συνδέσετε με το γάντζο του ιμάντα στον αυχένα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Φίμωτρο εργονομικά σχεδιασμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό
  • Δεν εμποδίζει το σκυλάκι σας να τρώει και να πίνει
  • Από μαλακό και ταυτόχρονα ανθεκτικό υλικό
  • Σε διάφορα μεγέθη
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια
Σημαντική Παρατήρηση

Για να δείτε τα διαθέσιμα μεγέθη κάντε κλικ στο tab "Διαστάσεις"
Για να δείτε πώς θα επιλέξετε το σωστό μέγεθος κάντε κλικ στο tab "Οδηγός Επιλογής"

Χρήσιμες Οδηγίες

Τοποθετήστε το φίμωτρο σε ζεστό νερό για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσαρμόστε το μέγεθος στη μουσούδα του μικρού μας φίλου. Τοποθετήστε το σε κρύο νερό ώστε να "κλειδώσει" το σχήμα του. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειαστεί.

Ο σκυλάκος σας θα πρέπει να συνηθίσει το φίμωτρο αργά και προσεκτικά. Θα πρέπει στην αρχή να του το φοράτε για λίγη ώρα και να αυξάνετε το χρόνο σταδιακά. Δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε ως τιμωρία, αντίθετα κάθε φορά που του το φοράτε σας προτείνουμε να τον ανταμείβετε με μια λιχουδιά, ώστε να το συνδέσει με θετική ανταμοιβή.

Διαστάσεις
Μήκος Μύτης Μήκος Φίμωτρου Περίμετρος Φίμωτρου Ενδεικτικές Φυλές
5εκ. 8εκ. 22εκ. Bichon Frise, Terrier, Duschund, Poodle, Maltese
6εκ. 10εκ. 26εκ. Border Terrier, Poodle, Schnauzer
7εκ. 11εκ. 28εκ. Beagle, Cocker Spaniel, Schnauzer, Poodle, Terrier
8εκ. 12.5εκ. 32εκ. Dalmatian, Husky, Pointer, Bull Terrier
9.5εκ. 14εκ. 36εκ. Boxer, Dobberman, Bull Terrier, German Shepherd, Golden Retriever, Labrador, Shar Pei
10εκ. 14.5εκ. 42εκ. Akita, Rotweiler, Bull Mastiff, Great Dane, St Bernard
Οδηγός Επιλογής

1. Μετρήστε την απόσταση από την άκρη έως τη βάση της μύτης κάτω από τα μάτια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Η διάσταση αυτή είναι το "Μήκος Μύτης". Όπως θα δείτε, το Μήκος Φίμωτρου είναι 3-4εκ. μακρύτερο, ώστε να έχει το σκυλάκι σας την απαραίτητη απόσταση για να μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα, να φάει και να πιει.

2. Μετρήστε την περίμετρο της μύτης ακριβώς κάτω από τα μάτια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Η διάσταση αυτή είναι η "Περίμετρος Φίμωτρου".

-Είδος Φίμωτρα
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Κολάρα Σκύλου & Λουριά, Εκπαίδευση Σκύλου, Φίμωτρα - Περιστόμια Σκύλου, Λουριά & Κολάρα για Μικρόσωμα Σκυλιά