Purina Pro Plan Healthy Start Junior Κοτόπουλο 3kg

Κωδικός: A9-12537232
  • Αρχική:

    37,37 €

  • Τιμή:

    29,90 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ανήλικες γάτες από 6 εβδομάδων έως και 12 μηνών, καθώς και για έγκυες ή θηλάζουσες γατούλες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 298 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ανήλικο γατάκι σας από 6 εβδομάδων έως και 12 μηνών, καθώς και για έγκυες ή θηλάζουσες γατούλες. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει προστασία στις βασικές λειτουργίες του οργανισμού: βιταμίνη A, λινολεϊκό οξύ και ψευδάργυρος για υγιή ανάπτυξη του δέρματος, πολύτιμα λιπαρά οξέα από ιχθυέλαια για πυκνό και λαμπερό τρίχωμα, μειωμένο ποσοστό υδατανθράκων που υποστηρίζει το ευαίσθητο πεπτικό σύστημα κατά την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών και φροντίζει για άριστη ποιότητα κοπράνων, απαραίτητα μέταλλα και έλεγχος του pH των ούρων που ενισχύουν την ανάπτυξη του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος της νεαρής γατούλας σας. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Με DHA, ένα λιπαρό οξύ που περιέχεται φυσικά στο μητρικό γάλα και είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ενέργεια σε ιδανική αναλογία για λεπτό σώμα και υγιή ανάπτυξη
  • Μικρές κροκέτες που μπορείτε να αναμείξετε με νερό για να είναι πιο εύκολο να μασηθούν 
Σύνθεση

Υψηλής ποιότητας κοτόπουλο (20%) (συμπεριλαμβανομένων ράχης και στήθους), αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, Ρύζι, γλουτένη σίτου, ζωικά λίπη, καλαμπόκι, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, πρωτεΐνη μπιζελιού, άμυλο αραβόσιτου, αποξηραμένο αυγό, Ανόργανα άλατα, υδρολυμένες πρωτεΐνες, Ζύμες,  Ιχθυέλαιο, Πρωτόγαλα (0,10%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 40.0%
  • Λίπος 20.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.5%
  • DHA 0.05%
Πρόσθετα

Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιτ Α: 36 500; Βιτ D3: 1200; Βιτ Ε: 670; mg/kg: Βιτ C: 140; Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 160); Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 2.5); Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 17); Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 60); Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 150); Σεληνιούχο νάτριο: (Se: 0.18). Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Ηλικία Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
1 μήνα 40gr
2 μηνών 55gr
3 μηνών 60gr
4 μηνών 65gr
6-12 μηνών 70gr
-Ηλικία Ανήλικο, Έγκυες & Θηλάζουσες
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Προσφορές Σκύλου/Γάτας, Προσφορές για Γάτες, Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Purina Pro Plan Ξηρά Τροφή Γάτας, Τροφή για Γατάκια, Purina Pro Plan, Purina Pro Plan Τροφή για Γάτες, Purina Pro Plan Healthy Start, Pro Plan Healthy Start Kitten