Black Olympus Senior Light Sterilized Turkey & Salmon 2kg

Κωδικός: A29-OL10
  • Τιμή:

    18,50 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 2-5 ημερες
  • Πλήρης ολιστική τροφή με γαλοπούλα, σολομό και καστανό ρύζι
  • Κατάλληλη για υπερήλικες, υπέρβαρους και στειρωμένους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 185 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης ολιστική τροφή με γαλοπούλα, σολομό και καστανό ρύζι για το ηλικιωμένο, υπέρβαρο και στειρωμένο σκυλάκι σας ανεξαρτήτως φυλής. Η τροφή αυτή περιέχει επιλεγμένα κομμάτια κρέατος σε ποσοστό (42%) σε συνδυασμό με φρούτα, μείγμα λαχανικών και βότανα, τα οποία πέρα από την εξαιρετική τους γεύση, προσφέρουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επιπλέον λόγω της χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης φροντίζει για την υγεία των οστών και των αρθρώσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει το μικρό μας φίλο να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκυλάκια με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Το καστανό ρύζι είναι ένας εξαιρετικός υδατάνθρακας, ο οποίος θεωρείται super food, λόγω της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σελήνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, Ωμέγα 3 και μαγγάνιο
Σημαντική Παρατήρηση

Η ολιστική τροφή συμβάλει στην ενεργητικότητα του μικρού μας φίλου, αποτρέπει την παχυσαρκία σε στειρωμένα σκυλάκια, βοηθάει στο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα (με την προϋπόθεση ότι η τροφή εντάσσεται σταδιακά) και βελτιώνει την συνολική υγεία μιας και αντιμετωπίζει τον οργανισμό συνολικά.

Σύνθεση

Πουλερικά 28% (Αφυδατωμένο κοτόπουλο και γαλοπούλα 20%, υδρολυμένο φρέσκο κοτόπουλο 8%), αφυδατωμένος σολομός 8%, καστανό ρύζι, ταπιόκα, ζωικό λίπος (6%), λάδι σολομού (1%), αποξηραμένος πολτός τεύτλων, αποξηραμένο χαρούπι, F.O.S. (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες), αφυδατωμένο μήλο, αφυδατωμένο καρότο, μαγιά μπύρας, εκχύλισμα δεντρολίβανου, γλυκοζαμίνη (0,057%), θειική χονδροϊτίνη (0,04%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 25.0%
  • Λίπος 10.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
  • Υγρασία 9.0%
  • Ασβέστιο 1.4%
  • Φώσφορος 1.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A : 26.000 IU/kg , Βιταμίνη D3: 1.200 IU/kg, Βιταμίνη C: 200ml/kg, Βιταμίνη Ε: 200 IU/kg, Χηλικός σίδηρος ένυδρης γλυκίνης: 172 mg/kg, σίδηρος: 40 mg/kg, μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 300 mg/kg, ψευδάργυρος 110 mg/kg, χηλικός χαλκός ένυδρης γλυκίνης 35 mg/kg, χαλκός 9 mg/kg, χλωριούχος χολίνη: 3.500 mg/kg, Βιοφλαβονοειδή (Εκχυλίσματα φρούτων)

Θερμίδες

Μεταβολίσιμη Ενέργεια: 3708kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
8kg 125gr
10kg 150gr
12kg 170gr
14kg 195gr
16kg 215gr
18kg 235gr
20kg 255gr
22kg 270gr
24kg 290gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized), Διαίτης (Light)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Σολομός, Κοτόπουλο, Γαλοπούλα
-Χωρίς Πατάτα, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ελλάδα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένους Σκύλους