Meradog Pure Sensitive Lamb & Rice 3kg + 1kg ΔΩΡΟ

Κωδικός: A27-55048591_offer
  • Τιμή:

    25,20 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή με αρνί και ρύζι 
  • Κατάλληλη για όλους τους ενήλικους σκύλους

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 251 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης τροφή με αρνί και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Η τροφή αυτή έχει μόνο μία πηγή ζωικής πρωτεΐνης, πράγμα που σημαίνει πως ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργιών που μπορούν να παρουσιάσουν οι μικροί μας φίλοι. Επιπλέον η συγκεκριμένη τροφούλα δεν περιέχει συστατικά με γλουτένη, καθώς ο σκοπός είναι να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος αλλεργιών και αντιδράσεων στην τροφή και στα συστατικά της. Το ρύζι είναι μία ήπια και εύπεπτη εναλλακτική σε σχέση με άλλες ποικιλίες σιτηρών για τους αγαπημένους μας φίλους.  

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει καλύτερη επιλογή ζωικής πρωτεΐνης για σκυλάκια με διατροφικές ευαισθησίες, αφού είναι πιο "ελαφρύ" από το κοτόπουλο ή το μοσχάρι
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σημαντική Παρατήρηση

Όλες οι συνταγές στις τροφές pure sensitive στηρίζονται μόνο σε ένα τύπο κρέατος ή ψαριού και σε μία πηγή υδατανθράκων.  

Σύνθεση

Ρύζι (52%), πρωτεΐνη αρνιού (20% αποξηραμένη), πρωτεΐνη ρυζιού, λίπος αρνιού, πολτός τεύτλων (αποξηραμένο), υδρόλυμα ήπατος, λιναρόσπορος, μαγιά ζυθοποιίας (αποξηραμένη), ηλιέλαιο, λιγνοκυτταρίνη, λάδι σολωμού, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη ραδικιού (0,1%).  

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 22%
  • Λίπος 12%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.5%
  • Ασβέστιο 1.65%
  • Φώσφορος 0.95%
  • Νάτριο 0.35%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 12.000ΙΕ, Βιταμίνη D3 1.500IE, Βιταμίνη Ε 300mg, Βιταμίνη C 200mg, χαλκός (ως πενταϋδρικός θειϊκός χαλκός) 12,5mg, ψευδάργυρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός ψευδάργυρος) 100g, ψευδάργυρος (ως ψευδάργυρος γλυκίνης - ψευδάργυρος χηλικός ένυδρος (στερεό)) 60mg, σίδηρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός σίδηρος ) 250mg, μαγγάνιο (ως μονοϋδρικό θειϊκό μαγγάνιο) 35mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2,3mg, σελήνιο (ως σεληνιούχο νάτριο) 0,35mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

Βάρος Σκύλου Ημερήσια Δόση
10 kg 160gr
15 kg 215gr
20 kg 265gr
30 kg 355gr
40 kg 440gr
50 kg 520gr
60 kg 595gr
70 kg 670gr



-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic), Μονοπρωτεϊνική (Limited diet)
-Ειδική Διατροφή Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Συκώτι, Αρνί
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Προσφορές Σκύλου/Γάτας, Προσφορές για Σκύλους, Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου