Royal Canin Rottweiler Junior 3kg

Κωδικός: A26-1023030
  • Τιμή:

    31,80 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για κουτάβια της φυλής Rottweiler έως 18 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 318 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το σκυλάκι σας που ανήκει στη φυλή Rottweiler, με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή βοηθά στην υποστήριξη της ανάπτυξης των μυών και οστών του μικρού μας φίλου χάρη στο προσαρμοσμένο πρωτεϊνικό περιεχόμενο και τα κατάλληλα επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου. Βοηθά στην υποστήριξη των φυσικών αμυνών του αγαπημένου σας σκυλάκου και συμβάλλει στην υποστήριξη της πεπτικής υγείας και την προαγωγή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Με κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής από τα σκυλάκια ράτσας Rottweiler, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την υγεία των δοντιών τους και την καλύτερη πεπτική λειτουργία, αφού η κροκέτα είναι ιδανική για μάσηση!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται στο σώμα για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε ενέργεια στα κύτταρα. Βοηθάει επομένως τον οργανισμό να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια, διατηρώντας παράλληλα το μυϊκό σύστημα του σκύλου σας και μειώνοντας το λίπος στο σώμα του
  • Η χονδροϊτίνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει τα σκυλάκια με αρθρίτιδα, δυσπλασία των γοφών και άλλα προβλήματα των αρθρώσεων. Η περιεκτικότητα των χόνδρων σε χονδροϊτίνη διατηρεί τις αρθρώσεις προστατευμένες όταν το σκυλάκι σας κινείται, με αποτέλεσμα να μην τρίβονται μεταξύ τους τα οστά και να μην καταστρέφονται οι αρθρώσεις του, προκαλώντας του πόνο. Με την πάροδο του χρόνου, η παρουσία της στον οργανισμό μειώνεται και έτσι η πρόσληψη χονδροϊτίνης μέσω της διατροφής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς υποστηρίζει την υγεία των χόνδρων, καθυστερεί την αλλοίωση των αρθρώσεων και μειώνει τις φλεγμονές που δημιουργούνται από εκφυλιστικές παθήσεις όπως η αρθρίτιδα και η δυσπλασία
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό του μικρού μας φίλου
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο.

Συστατικά

Ρύζι, Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Καλαμπόκι, Ζωικά Λίπη, Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Χοιρινού, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Μεταλλικά Άλατα, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Φυτικές Ίνες, Έλαιο Σόγιας, Ιχθυέλαιο, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Υδρολυμένα Οστρακόδερμα (Πηγή Γλυκοζαμίνης), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης), Υδρολυμένος Χόνδρος (Πηγή Χονδροϊτίνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 31%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2%
Πρόσθετα
Βιταμίνη A: 26500 IU, Βιταμίνη D3: 700 IU, E1 (Σίδηρος): 53 mg, E2 (Ιώδιο): 5,3 mg, E4 (Χαλκός): 10 mg, E5 (Μαγγάνιο): 69 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 206 mg, E8 (Σελήνιο): 0,12 mg, L-καρνιτίνη: 300 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Ηλικία (μήνες)

Βάρος Ενήλικου Σκύλου (kg)

40kg

45kg

50kg

2

296gr

308gr

361gr

3

384gr

406gr

450gr

4

423gr

448gr

490gr

6

555gr

606gr

656gr

8

563gr

652gr

708gr

10

527gr

610gr

667gr

12

463gr

508gr

585gr

14

455gr

500gr

544gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Χοιρινό, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin για Κουτάβια