Black Olympus Adult Chicken & Turkey 2kg

Κωδικός: A29-OL5
  • Τιμή:

    18,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 2-5 ημερες
  • Πλήρης ολιστική τροφή με κοτόπουλο και γαλοπούλα
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 180 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης ολιστική τροφή με κοτόπουλο και γαλοπούλα για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή περιέχει επιλεγμένα κομμάτια κρέατος σε ποσοστό (62%) σε συνδυασμό με φρούτα, μείγμα λαχανικών και βότανα, τα οποία πέρα από την εξαιρετική τους γεύση, προσφέρουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επιπλέον λόγω της χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης φροντίζει για την υγεία των οστών και των αρθρώσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το καστανό ρύζι είναι ένας εξαιρετικός υδατάνθρακας, ο οποίος θεωρείται super food, λόγω της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σελήνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, Ωμέγα 3 και μαγγάνιο
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει το μικρό μας φίλο να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκυλάκια με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
Σημαντική Παρατήρηση

Η ολιστική τροφή συμβάλει στην ενεργητικότητα του μικρού μας φίλου, αποτρέπει την παχυσαρκία σε στειρωμένα σκυλάκια, βοηθάει στο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα (με την προϋπόθεση ότι η τροφή εντάσσεται σταδιακά) και βελτιώνει την συνολική υγεία μιας και αντιμετωπίζει τον οργανισμό συνολικά.

Σύνθεση

Πουλερικά 50% (Αφυδατωμένο κοτόπουλο και γαλοπούλα 35%, υδρολυμένο φρέσκο κοτόπουλο 15%), καστανό ρύζι, ταπιόκα, λαρδί (6%), λίπος κοτόπουλου (6%), αποξηραμένος πολτός τεύτλων, πολτός αποξηραμένου χαρουπιού, F.O.S. (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες), αφυδατωμένο μήλο, αφυδατωμένο καρότο, μαγιά μπύρας, εκχύλισμα δεντρολίβανου, γλυκοζαμίνη (0,057%), θειική χονδροϊτίνη (0,04%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 26.0%
  • Λίπος 14.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.0%
  • Υγρασία 8.0%
  • Ασβέστιο 1.2%
  • Φώσφορος 0.8%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α: 26.000 IU / kg / Βιταμίνη D3: 1.200 IU / kg Βιταμίνη C: 200 ml / Kg - Βιταμίνη Ε (all-rac-alpha-tocopheryl acetate): 200 IU / kg, Χηλικός σίδηρος ένυδρης γλυκίνης: 172 mg/kg, σίδηρος: 40 mg/kg, μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 300 mg/kg, ψευδάργυρος 110 mg/kg, χηλικός χαλκός ένυδρης γλυκίνης 35 mg/kg, χαλκός 9 mg/kg kg, χλωριούχο χολίνη: 3.500 mg/kg, Βιοφλαβονοειδή (Εκχυλίσματα φρούτων).

Θερμίδες

Μεταβολίσιμη Ενέργεια 3701kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Γαλοπούλα, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Ελλάδα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου