Natural Trainer Sensitive M/M Maturity Σολομός 12kg

Κωδικός: A5-925273
  • Τιμή:

    71,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς γλουτένη με σολομό και ανανά
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένους σκύλους μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 710 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς γλουτένη με σολομό και ανανά για το ηλικιωμένο σκυλάκι σας μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών. Η τροφούλα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Περιέχει σπιρουλίνα, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του πεπτικού συστήματος του μικρού μας φίλου ενώ έχει αντισταμινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι ιδανική λοιπόν για τις εποχιακές αλλεργίες είτε ως μέτρο προστασίας από αυτές είτε ως θεραπεία για αυτές. Παράλληλα είναι πλούσια σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της υγείας του δέρματος αλλά και του τριχώματος. Είναι αρκετά εύπεπτη συνταγή αφού έχει μόνο μια πηγή ζωϊκής πρωτεϊνης για μείσωση εμφάνισης αλλεργιών.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία είναι υπεύθυνα για μία υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας και για ένα λαμπερό τρίχωμα και ένα υγιές δέρμα
  • Ο ανανάς έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C που βοηθά με τη σύνθεση του κολλαγόνου. Αυτό προωθεί την υγεία των οστών, του δέρματος, τα όργανα και τα αιμοφόρα αγγεία.
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σύνθεση

Αφυδατωμένες πρωτεΐνες σολομού 12%, αραβόσιτος ολικής άλεσης 11,5%, ρύζι, σιμιγδάλι αραβοσίτου, αρακάς, πρωτεΐνη αραβοσίτου, σολομός 6,5%, καστανό ρύζι 4,5%, σκύβαλα ρυζιού, αραβοσιτέλαιο, λινέλαιο 2.8%, εκχύλισμα αποξηραμένης ρίζας κιχωρίου 0,7%, ακατέργαστες ινώδεις ουσίες λιγνοκυτταρίνης, αποξηραμένο εκχύλισμα στελέχους ανανά 0,1%, φύκια 0.08%

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 23%
  • Λίπος 13%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Μαγνήσιο 0.1%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 1.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 26000 IU, βιταμίνη D3 1350 IU, βιταμίνη Ε 555 mg, βιταμίνη C 80 mg, βιταμίνη Β2 20 mg, βιταμίνη Β12 0,15 mg, πενταένυδρο θειικό χαλκό (II) 49,13 mg (χαλκός 12,5 mg), ανθρακικό άλας σιδήρου mg (σιδήρου 150 mg), επικαλυμμένο κοκκοποιημένο ιωδιούχο ασβέστιο ασβέστιο 3.85 mg (ιώδιο 2.5 mg), σεληνίτης νατρίου 0.44 mg (σελήνιο 0.2 mg)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Χωρίς γλουτένη (Gluten free), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Αρθρώσεις (Joint care)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Σολομός
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου