Taste of the Wild High Prairie Puppy Βίσωνας & Ελάφι 12.2kg

Κωδικός: A6-49755
  • Αρχική:

    93,80 €

  • Τιμή:

    83,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με βίσωνα και ψητό ελάφι
  • Κατάλληλη για κουτάβια όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 837 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με βίσωνα και ψητό ελάφι για το κουταβάκι σας. Η τροφή αυτή αποτελείται από πολύ εύπεπτες πρωτεΐνες και λιπαρά, τα οποία χρησιμοποιούνται από τον μικρό μας φίλο ως βέλτιστη πηγή ενέργειας, ενώ παράλληλα έχουν μία πολύ χαμηλή ενδεχόμενη αλλεργιογόνο δράση. Περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά, τα οποία έχουν υψηλή ικανότητα προστασίας των κυττάρων και μπορούν να προστατέψουν τα κύτταρα από επιθέσεις ελεύθερων ριζών και να προωθήσουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κρέας του βίσωνα είναι μια άριστη πηγή λευκώματος, σιδήρου και λιπαρών Ω 3 και Ω6, ιδιαίτερα χαμηλό σε λιπαρά θερμίδες και χοληστερόλη. Μη αλλεργιογόνο, χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά ή ζωικά υποπροϊόντα, αποτελεί μια πηγή υψηλής διατροφικής αξίας.
  • Η γλυκοπατάτα είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία βοηθάει στην υγεία του τριχώματος, του δέρματος, των ματιών, του νευρικού συστήματος και των μυών του μικρού μας φίλου. Επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει γλουτένη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην πέψη
  • Τα μπιζέλια είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσια σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σημαντική Παρατήρηση

Ιδανική για τροφικές δυσανεξίες ή αλλεργίες στα δημητριακά

Σύνθεση

Βίσονας (12%), άλευρο αρνιού, άλευρο κοτόπουλου, γλυκοπατάτες, μπιζέλια, πατάτες, έλαιο αγριοκράμβης, προϊόν αυγού, βοδινό, ψητό ελάφι (4%), στέμφυλα τομάτας, πρωτεΐνη πατάτας, πρωτεΐνη μπιζελιών, άλευρο ωκεάνιων ψαριών, ανόργανα συστατικά, αποξηραμένες ρίζες ραδικιών, τομάτες, μύρτιλλα, σμέουρα, εκχύλισμα Yucca schidigera.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 32%
  • Λίπος 18%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 9.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Υγρασία 10%
  • Λιπαρά Οξέα Ω6 2.8%
  • Λιπαρά Οξέα Ω3 0.3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A 10.000 IU/kg, Βιταμίνη D3 750 IU/kg, Βιταμίνη E 150 IU/kg, Ένυδρο χηλικό σύμπλοκο σιδήρου-αμινοξέων 60mg/kg, Ένυδρο χηλικό σύμπλοκο χαλκού-αμινοξέων 7.0mg/kg, Ένυδρος θειικός σίδηρος 60mg/kg, Πενταένυδρος θειικός χαλκός 7.0mg/kg, Ιωδιούχο κάλιο 1.5mg/kg, Ένυδρο χηλικό σύμπλοκο μαγγανίου-αμινοξέων 14mg/kg, Οξείδιο του μαγγανίου 14mg/kg, Θειικό μαγγάνιο 14mg/kg, Ένυδρο χηλικό σύμπλοκο ψευδάργυρου-αμινοξέων 75mg/kg, Θειικός ψευδάργυρος 75mg/kg, Σεληνιώδες νάτριο 0.3mg/kg.

Θερμίδες

3719kcal/kg (370kcal/κούπα) υπολογισμένη μεταβολισμένη ενέργεια

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Αρνί, Ελάφι, Βίσωνας, Βουβάλι, Μοσχάρι, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Προσφορές Σκύλου/Γάτας, Προσφορές για Σκύλους, Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, Taste of the Wild Puppy