Canagan Small Breed Scottish Salmon for Dogs 6kg

Κωδικός: A15-5029040011505
  • Τιμή:

    64,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με σκωτσέζικο σολομό
  • Κατάλληλη για ανήλικους και ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 640 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με σκωτσέζικο σολομό για το σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής και ηλικίας. Μία ισορροπημένη τροφή χωρίς σιτηρά, πλούσια σε μία μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων ψαριών. Ο φρέσκος προπαρασκευασμένος και χωρίς κόκαλα σκωτσέζικος σολομός παράγεται για να μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και από άνθρωπο. Αυτή η εξαιρετική τροφή συμπληρώνεται από την παρουσία ρέγγας, πέστροφας και λευκού ψαριού. Με μειωμένη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και πλούσια σε θρεπτικά βότανα η τροφή αυτή προσφέρει στον μικρό μας φίλο μία μοναδική πηγή πρωτεΐνης.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας και για λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Η πέστροφα είναι σκούρο, λιπαρό ψάρι και αποτελεί μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων. Βοηθά σημαντικά τα σκυλάκια με προβλήματα κνησμού και τριχόπτωσης, αφού δημιουργεί υγιές τρίχωμα και δέρμα ενώ τα λιπαρά οξέα ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς και δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σκυλάκου σας
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σημαντική Παρατήρηση

Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6η-7η εβδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στην ξηρά τροφή, ώστε ο οργανισμός του μικρού μας φίλου να τη δεχτεί φυσιολογικά.

Σύνθεση

Φρέσκος, χωρίς κόκκαλο, σκωτσέζικος σολομός (26%), αποξηραμένος σκωτσέζικος σολομός  (10%), αποξηραμένη ρέγγα (8%), αρακάς, πατάτα, αποξηραμένο άσπρο ψάρι (5.5%), λάδι σολομού (5%) φρέσκια πέστροφα (4%), τριφύλλι (αλφάλφα), ηλιέλαιο, ζωμός σολομού (1.5%),  πρωτεΐνη αρακά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μήλο, καρότο, σπανάκι,  φύκια, πρεβιοτικά FOS, ψύλλιο, χαμομήλι,  μέντα, κατηφές, βακκίνιο το οξύκοκκο(κράνμπερι),  γλυκάνισος, τριγωνέλλα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 33%
  • Λίπος 17%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
  • Υγρασία 8.5%
  • Ασβέστιο 1.86%
  • Φώσφορος 1.42%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.9%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 2.8%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 16.250 IU, Βιταμίνη D3 2.400 IU, Μονοϋδρικός Θειικός Σίδηρος 641 mg,  Μονοϋδρικός Θειικός Ψευδάργυρος 577 mg, Μονοϋδρικό Θειικό Μαγγάνιο 141 mg,  Πενταϋδρικός Θειικός Χαλκός 46 mg, Ιώδιο (Ιωδικό ασβέστιο ) 3,14mg, Σεληνιούχο νάτριο 0.53mg.



Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο, Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Σολομός, Ρέγγα, Πέστροφα
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια