Canagan Light/Senior for Dogs 12kg

Κωδικός: A15-06126
  • Τιμή:

    99,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένους ή υπέρβαρους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 990 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής για το ηλικιωμένο, υπέρβαρο ή με τάσεις παχυσαρκίας σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Η τροφή αυτή προσφέρει στο μικρό μας φίλο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, σε μία ιδανική ισορροπία πρωτεΐνης και λαχανικών, με την προσθήκη ευεργετικών βοτάνων. Προσεκτικά σχεδιασμένη για να παρέχει χαμηλότερο ποσοστό λίπους και πρωτεϊνών στα ηλικιωμένα ή παχύσαρκα σκυλάκια, διατηρώντας όμως παράλληλα την περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες για δυνατούς μύες. Τα παχύσαρκα σκυλάκια καθώς και τα σκυλάκια μεγαλύτερης ηλικίας, συχνά υποφέρουν από προβλήματα στις αρθρώσεις. Έτσι η τροφή αυτή είναι πλούσια σε γλυκοζαμίνη, MSM και χονδροϊτίνη, για να διατηρήσει ο μικρός μας φίλος, γερές και υγιείς τις αρθρώσεις του.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές τρίχωμα και λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
  • Η γλυκοπατάτα είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία βοηθάει στην υγεία του τριχώματος, του δέρματος, των ματιών, του νευρικού συστήματος και των μυών του μικρού μας φίλου. Επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει γλουτένη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην πέψη
Σημαντική Παρατήρηση

Εάν ο σκυλάκος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10% από την ημερήσια προτεινόμενη δοσολογία και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

Σύνθεση

Φρέσκο, χωρίς κόκκαλο, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής(27%), αποξηραμένο κοτόπουλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής (27%), γλυκοπατάτα, αρακάς, πατάτα, πρωτεΐνη αρακά, τριφύλλι(αλφάλφα),, αποξηραμένο αυγό (3%), λίπος κοτόπουλου (1.5%), ζωμός κοτόπουλου (1.5%), βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, γλουκοζαμίνη (1,700mg/kg), MSM (1,700mg/kg), χονδροϊτίνη (1,200mg/kg), μήλο, καρότο, σπανάκι, ψύλλιο, φύκια, πρεβιοτικά FOS, χρονδροϊτίνη (700mg/kg), χαμομήλι, μέντα, κατηφές, βακκίνιο το οξύκοκκο (κράνμπερι), γλυκάνισος, τριγωνέλλα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 33%
  • Λίπος 14%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 9.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
  • Υγρασία 8.5%
  • Ασβέστιο 1.99%
  • Φώσφορος 1.47%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 2.2%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 16.250 IU, Βιταμίνη D3 2.400 IU, Μονοϋδρικός Θειικός Σίδηρος 641 mg, Μονοϋδρικός Θειικός Ψευδάργυρος 577 mg, Μονοϋδρικό Θειικό Μαγγάνιο 141 mg, Πενταϋδρικός Θειικός Χαλκός 46 mg, Ιώδιο (Ιωδικό ασβέστιο ) 3,14mg, Σεληνιούχο νάτριο 0.53mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Αρθρώσεις (Joint care), Διαίτης (Light)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου