Barking Heads Fuss Pot Duck 12kg

Κωδικός: A5-BA27047
  • Τιμή:

    102,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με πάπια και γλυκοπατάτα
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών
Περιγραφή

Πλήρης τροφή, χωρίς σιτηρά, για το ενήλικο σκυλάκι σας με πάπια και γλυκοπατάτα. Πρόκειται για μία υποαλλεργική συνταγή που θα ξετρελάνει με τη γεύση της ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους ενώ θα φροντίσει το σκυλάκι σας που παρουσιάζει πεπτικές ή δερματικές ευαισθησίες. Περιέχει 50% πάπια και γλυκοπατάτα και έχει την ιδανική αναλογία Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων. Επιπλέον τα υπόλοιπα μαλακτικά συστατικά της θα βελτιώσουν την εμφάνιση του τριχώματος του μικρού μας φίλου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Η γλυκοπατάτα είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία βοηθάει στην υγεία του τριχώματος, του δέρματος, των ματιών, του νευρικού συστήματος και των μυών του μικρού μας φίλου. Επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει γλουτένη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην πέψη
  • Το λάδι σολομού είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν το μικρό μας φίλο να αποκτήσει και να διατηρήσει ένα υγιές δέρμα και τρίχωμα ενώ παράλληλα φροντίζει τα μάτια του και την όρασή του. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση της υγρασία στον οργανισμό του και αποτρέπει τις φλεγμονές και τις αλλεργίες
Σημαντική Παρατήρηση

Οι τροφές της Barking Heads δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Σύνθεση

50% πάπια (27% φρέσκα παρασκευασμένη πάπια δωρεάν τρεξίματος, 19% αποξηραμένη πάπια, 2% λίπος πάπιας, 2% σάλτσα πάπιας) Γλυκοπατάτα (24%), μπιζέλια (12%), πατάτα, Λουκέρνη, λιναρόσπορος, ορυκτά, προϊόντα μαγιάς (1000mg/kg), Εκχύλισμα ρίζας κιχωρίου (FOS 1000mg/kg), φύκια, αποξηραμένο καρότο (500mg/kg), ανάμεικτα βότανα (μέντα, δεντρολίβανο, ρίγανη & θυμάρι 500mg/kg), βήτα γλυκάνες.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 24.0%
  • Λίπος 18.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνες: Βιταμίνη Α 17.000 IU, Βιταμίνη D3 1.000 IU, Βιταμίνη Ε 100 mg; Ιχνοστοιχεία: Σίδηρος (Μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II)) 60 mg, ψευδάργυρος (μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος) 50 mg, μαγγάνιο (μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο) 50 mg, ψευδάργυρος (χηλικός ψευδάργυρος ένυδρης γλυκίνης) 15 mg, θειικός χαλκός (5 mg) , Ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 1,5 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,05 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
10-15kg 160-215gr
15-20kg 215-270gr
20-25kg 270-320gr
25-30kg 320-365gr
30-35kg 365-410gr
35-40kg 410-455gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πάπια
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου