Flatazor Prestige Adult Medium 15kg

Κωδικός: A6-40390
  • Τιμή:

    67,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με πάπια και λιναρόσπορο
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μεσαίων φυλών
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πάπια και λιναρόσπορο για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίων φυλών. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του μικρού μας φίλου. Περιέχει ίνες μήλου, μία εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και C καθώς και φυτικών ινών, που διατηρούν τα δόντια και την αναπνοή του μικρού σας φρέσκια και καθαρή! Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα του σκυλάκου σας. Επιπλέον περιέχει φρουκτοολιγοσακχαρίτες, οι οποίοι παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του αγαπημένου σας τετράποδου, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σύνθεση

Αφυδατωμένο κρέας. Ίνες μήλου. Ζωικό λίπος. Λίπος πάπιας. Ζωικές πρωτεΐνες υδρόλυσης. Πολτός τεύτλων. Λιναρόσπορος. Αυτολύματα ψαριών (Organolysats 0,4%). Καλαμπόκι. Σιτάρι. Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες. Φυσικά συντηρητικά. Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 24%
  • Λίπος 13%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Ασβέστιο 1.3%
  • Φώσφορος 0.9%
  • Μαγνήσιο 0.13%
  • Νάτριο 0.32%
Πρόσθετα

Λινελαϊκό οξύ 23,3 g / kg. Άλφα-λινολεϊκό οξύ 5,5 g / kg. Λυσίνη 10,3 g / kg. Μεθειονίνη 3,4 g / kg. Χαλκός 21 mg / kg. Ψευδάργυρος 244 mg / kg. Μαγγάνιο 57 mg / kg. Ιώδιο 8,4 mg / kg. Σελήνιο 0,5 mg / kg. Βιταμίνη Α 12 000 UI. Βιταμίνη D3 950 UI. Βιταμίνη Ε 150 UI. Βιταμίνη Β1 40 mg / kg. Βιταμίνη Β2 9,6 mg / kg. Παντοθενικό οξύ 21 mg / kg. Βιταμίνη Β6 11 mg / kg. Βιταμίνη Β12 0,23 mg / kg. Βιταμίνη ΡΡ 26 mg / kg. Βιοτίνη 0,8 mg / kg. Χολίνη 1 750 mg / kg. Φολικό οξύ 1,1 mg / kg.

Θερμίδες

Μεταβολιζόμενη ενέργεια :3 930 kcal /kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Γαλοπούλα, Κοτόπουλο, Πάπια, Χοιρινό
-Χωρίς Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Flatazor Ξηρά Τροφή για Σκύλους