Banters Adult Medium Chicken & Rice 3kg

Κωδικός: A45-30-087
  • Τιμή:

    13,80 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μεσαίων φυλών από 12 μηνών έως και 10 ετών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 138 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίων φυλών 11-25kg από 12 μηνών έως και 10 ετών. Οι μαννάνo-ολιγοσακχαρίτες (MOS) βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής άμυνας του σκύλου, με την τόνωση των καλών βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας. Πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, ψευδάργυρο και βιταμίνη Α για την ενίσχυση του δέρματος και του τριχώματος του σκυλάκου σας, αλλά και χαλκό που προσθέτει λάμψη στο τρίχωμα. Η κροκέτα έχει την ιδιότητα της οδοντόβουρτσας, δηλαδή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κρατά τα δόντια και τα ούλα των μικρών μας φίλων καθαρά και υγιή. Η σωστή ισορροπία ασβεστίου και φωσφόρου συμβάλλει στη μείωση της συσσώρευσης οδοντικής πλάκας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
  • Τα αυγά είναι πηγή πρωτεΐνης με την υψηλότερη δυνατή βιολογική αξία καθώς επίσης έχουν και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ενέργεια, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επιπλέον είναι πολύ εύπεπτα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τον οργανισμό του μικρού μας φίλου
Σύνθεση

Φρέσκο κοτόπουλο (20%), αφυδατωμένο κοτόπουλο, ρύζι (15%), αραβόσιτος, σιτάρι, έλαια κοτόπουλου, κριθάρι, υδρολυμένο συκώτι πουλερικών, πολτός τεύτλων, ψάρι, μαγιά, ιχθυέλαιο, αυγά, ανόργανα συστατικά, μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες (MOS 0,10%), κιχώριο (FOS 0,05%), εκχύλισμα γιούκα (200mg/kg).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 25%
  • Λίπος 15%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.75%
  • Ασβέστιο 1.75%
  • Φώσφορος 1.2%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.3%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 15.000 UI/kg, βιταμίνη D3 2.000 UI/kg, βιταμίνη E 150 mg/kg, βιταμίνη C 30 mg/kg, σίδηρος (θειικός σίδηρος-ΙΙ, μονοένυ-δρος), 75 mg/kg, ιώδιο (ιωδίδιο του καλίου) 3,50 mg/kg, χαλκός (θειικός χαλκός, πενταένυδρος) 10 mg/kg, μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο, μονοένυδρο) 7,50 mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου) 120 mg/kg, σελήνιο (σεληνιώδες νάτριο) 0,10 mg/kg, L-καρνιτίνη 40 mg/kg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Οδοντική φροντίδα (Oral care)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά, Συκώτι, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Πατάτα, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου