Beaphar Πάστα Αρθρώσεων για Σκύλους 250gr

Κωδικός: A4-43156
  • Τιμή:

    14,60 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Συμπλήρωμα διατροφής με πολυβιταμίνες και ασβέστιο, ιδανική για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του κουταβίου σας.

Περιγραφή

Η πάστα της Beaphar για τις αρθρώσεις είναι ένα νόστιμο συμπλήρωμα διατροφής, που συνδυάζει φυσικά συστατικά και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την υγεία των αρθρώσεων και βοηθάει στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των τενόντων και των συνδετικών ιστών. Περιέχει γλουκοζαμίνη, η οποία έχει αποδεικτεί ότι βοηθάει στην παραγωγή των χόνδρων και υποστηρίζει την παραγωγή αρθρικού υγρού, το οποίο ενισχύει την ομαλότερη κίνηση μεταξύ των συνδέσμων. Είναι πλούσια σε σκόνη πράσινου μυδιού, το οποίο είναι μία πλούσια πηγή χονδροϊτίνης, που βοηθάει στην αναδόμηση και τη συντήρηση υγιών χόνδρων και προσφέρει τα απαραίτητα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που χρειάζεται ο μικρός μας φίλος. Η προσθήκη Βιταμίνης C υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και την παραγωγή κολαγόνου και την φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων ενώ η Βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Η ευκολία της πάστας στην χορήγηση βοηθάει ακόμα περισσότερο να προσφέρετε στο σκυλάκι σας υγεία στις αρθρώσεις του και μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάστα αυτή βοηθάει στην ενίσχυση της υγείας των αρθρώσεων και στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των τενόντων και των συνδετικών ιστών και είναι πλούσια σε χονδροϊτίνη και γλουκοζαμίνη.
  • Η προσθήκη Βιταμίνης C υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του μικρού μας φίλου και βοηθάει στην παραγωγή κολαγόνου και τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, ενώ η  Βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
  • Είναι εύκολο στη χορήγηση και μπορεί να δοθεί είτε απευθείας από το σωληνάριο είτε μέσα στο φαγητό του σκυλάκου σας.

Σύνθεση

Έλαια & λίπη, Γάλα & γαλακτοκομικά προϊόντα, Γλουκοζαμίνη 9%, Χονδροιτίνη 4.1%, Σκόνη πράσινου μυδιού 0.4%, Κρέας & υποπροϊόντα, Δημητριακά, Μεταλλικά στοιχεία

Οδηγίες Χρήσης
Μπορείτε να δώσετε την πάστα στο σκυλάκι σας είτε απευθείας από το σωληνάριο είτε ανακατεμμένο με το φαγητό του. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό.
Βάρος Σκύλου (kg) Καθημερινή Δοσολογία (gr)
Κάτω των 5kg 3.5gr
5kg - 10kg 7gr
10kg - 25kg 10gr
Άνω των 25kg 15gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ανήλικο
-Μορφή Συμπληρώματος Πάστα
-Χρήση Συμπληρώματος Μυϊκό Σύστημα / Αρθρώσεις

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Συμπληρώματα Διατροφής Σκύλου, Συμπληρώματα για τα Οστά, Αρθρώσεις & Μύες Σκύλου