Purina Pro Plan Veterinary Diets Cat OM Obesity Management Κομματάκια σε Σάλτσα Κοτόπουλο 10x85gr

Κωδικός: A9-12508584
  • Αρχική:

    12,38 €

  • Τιμή:

    9,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή κλινική τροφή με κομματάκια κοτόπουλου σε σάλτσα
  • Κατάλληλη για ενήλικες υπέρβαρες ή με τάση παχυσαρκίας γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 99 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή κλινική τροφή με κομματάκια κοτόπουλου σε σάλτσα για την ενήλικη γατούλα σας που έχει παραπάνω κιλά και θέλει μια διατροφή ώστε να επιτύχει το βέλτιστο σωματικό βάρος. Για να βοηθήσει στη σταθερή απώλεια βάρους διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα, αυτή η κλινική δίαιτα είναι χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες και υψηλή σε πρωτεΐνες. Περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα φυτικών ινών, για να βοηθήσει τις γατούλες να αισθάνονται κορεσμό. Μπορεί επίσης να καταναλώνεται μακροπρόθεσμα, για να βοηθήσει τη μικρή μας φίλη να διατηρήσει ένα υγιές σωματικό βάρος. Η δίαιτα δεν είναι κατάλληλη για γάτες που χρειάζονται υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη από την κανονική, όπως εγκύους ή γατάκια στο στάδιο της ανάπτυξης.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών που βοηθούν στην απώλεια σωματικού λίπους διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα
  • Χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες που βοηθά στην προώθηση της απώλειας βάρους
  • Σχεδιασμένη για να προάγει χαμηλό RSS που συμβάλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λίθων στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου στο ουροποιητικό σύστημα, ένας από τους πιο συχνούς κινδύνους για τις υπέρβαρες γάτες
  • Διατηρεί το αίσθημα του κορεσμού, χάρη στα υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών και φυτικών ινών καθώς ταυτόχρονα προάγει την καλή υγεία των αρθρώσεων με τη βοήθεια των φυσικών πηγών γλυκοζαμινογλυκανών (GAG) και Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων
Σημαντική Παρατήρηση

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως όλες οι αναγραφόμενες ενδείξεις της PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS στοχεύουν στη διατροφική υποστήριξη γατών με την αναγραφόμενη κατάσταση και δεν υποκαθιστούν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Συστήνεται η χορήγηση της κλινικής δίαιτας υπό την επίβλεψη κτηνιάτρου.

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4%), Παράγωγα φυτικής προελεύσεως, Ψάρι και παράγωγα  ψαριών, Ανόργανα άλατα, Δημητριακά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10.6%
  • Λίπος 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.4%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.7%
  • Υγρασία 80.0%
Πρόσθετα

Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg : Βιτ Α : 1180; Βιτ D3 : 165 mg/kg : 3b103 : (Fe: 11); 3b202 : (I: 0.43); 3b405 : (Cu: 1); 3b503 : (Mn: 1.9); 3b605 : (Zn: 20); Ταυρίνη : 1449. Οργανοληπτικά πρόσθετα: Αρωματικές ύλες.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα Ενέργεια: 0.67 kcal/g

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
(σε φακελάκια)
2kg 1 1/2
3kg 2 1/2
4kg 3 1/2
5kg 4
6kg 5
7kg 6
8kg 6 1/2
-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Κλινική (Vet diet)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Διαίτης (Light)
-Συσκευασία 801 έως 1200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας, Κλινική Τροφή Γάτας, Κλινική Υγρή Τροφή Γάτας, Purina Pro Plan, Purina Pro Plan Τροφή για Γάτες, Purina Pro Plan Veterinary Diets για Γάτες