Beaphar Veto Bio Foam (Espuma) Dogs & Cats 150ml

Κωδικός: A4-43157
  • Τιμή:

    11,80 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Απωθητικός αφρός που προστατεύει από σκνίπες, τσιμπούρια, ψύλλους και κουνούπια
  • Κατάλληλος για σκυλάκους και γατούλες 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 118 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Απωθητικός αφρός για σκυλάκους και γατούλες, ο οποίος δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και προστατεύει από σκνίπες, τσιμπούρια, ψύλλους και κουνούπια. Το σύστημα εξόδου του αφρού Veto Bio Foam είναι αθόρυβο καθιστώντας το ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους που τρομάζουν από το θόρυβο και την πίεση των σπρέι. Περιέχει ένα συνδυασμό τριών φυσικών δραστικών συστατικών, εκχύλισμα Pyrethrum, φυσικό εκχύλισμα Margosa γνωστό για την αντιπαρασιτική του δράση και Lavandin, η οποία απελευθερώνει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας με απωθητικές ιδιότητες κατά των εντόμων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Απωθητικός αφρός
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ενώ προστατεύει τους μικρούς μας φίλους από σκνίπες, τσιμπούρια, ψύλλους και κουνούπια
  • Είναι αθόρυβο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους που φοβούνται και αγχώνονται λίγο παραπάνω από τον θόρυβο των σπρέι
  • Συσκευασία: 150ml
  • Κατάλληλος για όλα τα σκυλάκια και γατούλες
Σημαντική Παρατήρηση

Μην ψεκάζετε τα μάτια και την μουσούδα του μικρού μας φίλου. Σε περίπτωση επαφής του προϊόντος με τα μάτια και τη μύτη πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Μην το χρησιμοποιείτε σε άρρωστα σκυλάκια και γατάκια ή με εκτεταμένες αλλοιώσεις δέρματος.

Σύνθεση

Εκχυλίσματα Margosa 1.2g/L, Pyrethrum 5g/L, Lavandin 6g/L, έκδοχα.

Oδηγίες Χρήσης

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκυλάκια και γατάκια από 3 μηνών και άνω. Πιέστε την βαλβίδα έως να βγει η επιθυμητή ποσότητα αφρού στην παλάμη του χεριού σας και εφαρμόστε σε όλο το σώμα του ζώου. Αφήστε τον αφρό για 2-3 λεπτά και μετά καθαρίστε ελαφρώς με ένα στεγνό πανί. Η βέλτιστη δράση του αφρού απαιτεί δύο ώρες. Η εφαρμογή του προϊόντος πρέπει να ανανεώνεται 1 φορά την εβδομάδα.

-Είδος Αφροί
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Αντιπαρασιτικά Σκύλου, Γάτα, Αντιπαρασιτικά Γάτας, Αντιπαρασιτικές Λοσιόν - Αφροί Σκύλου, Αντιπαρασιτικές Λοσιόν - Αφροί Γάτας