Beaphar Υποκατάστατο Μητρικού Γάλατος για Γατάκια 250gr

Κωδικός: A4-45149
  • Τιμή:

    15,20 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υποκατάστατο μητρικού γάλακτος για γατάκια, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, άρρωστες ή σε ανάρρωση ενήλικες γατούλες.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 151 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρες γάλα, υποκατάστατο του μητρικού, για νεογέννητα και ορφανά γατάκια. Περιέχει DHA και ταυρίνη, καθώς και όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που προσφέρουν στο μικρό μας φίλο το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του! Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο το μητρικό γάλα, και έτσι να είναι ιδιαίτερα απορροφήσιμο από τον οργανισμό της γατούλας σας, χωρίς να επιβαρύνει το πεπτικό της σύστημα. Είναι κατάλληλο και για γατούλες που θηλάζουν και που εγκυμονούν αλλά και για γατούλες άρρωστες ή στην ανάρρωση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υποκατάστατο μητρικού γάλατος για γατούλες, έγκυες ή θηλάζουσες γατούλες και γατούλες άρρωστες ή στην ανάρρωση
  • Πλούσιο σε DHA, ταυρίνη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύουν τον οργανισμό της μικρής μας φίλης και τη βοηθάει να ξεκινήσει τη ζωή της με έναν δυνατό οργανισμό
Σύνθεση

Γάλα και υποπροϊόντα, Έλαια και λιπαρά, Μεταλλικά στοιχεία

Οδηγίες Ταΐσματος

Χρησιμοποιώντας το κουταλάκι που παρέχεται, προσθέστε τη σκόνη σε χλιαρό προς ζεστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Αφήστε το γάλα να κρυώσει μέχρι να είναι χλιαρό (38°C). Για μεγαλύτερης ηλικίας γατούλες μπορείτε να ανακατέψετε τη σκόνη με κρύο νερό.

Το γάλα μπορεί να αποθηκευθεί στο ψυγείο για 24 ώρες, αλλά θα πρέπει όταν είναι να δωθεί σε μικρότερης ηλικίας γατάκια να ζεσταθεί και πάλι στους 38°C.

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει υπολογίσετε τα ταΐσματα ανά ημέρα. Η προτεινόμενη ποσότητα πρέπει να χωρίζεται στον προτεινόμενο αριθμό ταισμάτων ανά ημέρα. Για παράδειγμα για ένα γατάκι με βάρος 110gr, ηλικίας 2-7 ημερών τα 50ml που θα πρέπει να τρώει μέσα στη μέρα θα πρέπει να καταναλώνονται σε 6-12 ταΐσματα.

Βάρος Ποσότητα ανά ημέρα Ηλικία (σε ημέρες) Ταΐσματα ανά ημέρα
0.1kg 50ml 2 - 7 6 - 12 (μαζί με βραδινό τάισμα)
0.2kg 80ml 8 - 21 8 (μαζί με βραδινό τάισμα)
0.4kg 135ml 22 - 28 6 - 8 (μαζί με 1 βραδινό τάισμα)
0.6kg 180ml 29 - 35 4 - 6
1kg 250ml 36 - 42 3

Μετά την 36η ημέρα, αργά αρχίστε να προσφέρετε πιο στερεή τροφή για μικρά γατάκια.

Το γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει γατούλες σε διαδικασία απογαλακτισμού. Ανακατέψτε το γάλα με μία μικρή ποσότητα στερεής τροφής και σταδιακά καθημερινά μειώστε την ποσότητα του γάλατος και αυξήστε την ποσότητα στερεής τροφής, μέχρι το γατάκι να τρέφεται αποκλειστικά με την στερεή τροφή.

Για γατάκια που τρέφονται με το γάλα της μητέρας τους, στα οποία δίνετε το γάλα της Beaphar ως συμπληρωματική τροφή θα πρέπει να ακουλουθείτε την παρακάτω δοσολογία:

  • Για γατάκια κάτω από 6 εβδομάδες προτεινόμενη δοσολογία μέχρι 40ml ανά κιλό βάρους του κουταβιού
  • Για γατάκια άνω των 6 εβδομάδων και ενήλικες εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γατούλες προτεινόμενη δοσολογία 13ml ανά κιλό βάρους της γατούλας
-Είδος Γάλατα
-Συσκευασία έως 500gr
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία
-Μορφή Σκόνη

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Γάλατα Γάτας