Beaphar Υποκατάστατο Μητρικού Γάλατος για Κουταβάκια 250gr

Κωδικός: A4-45153
  • Τιμή:

    13,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υποκατάστατο μητρικού γάλακτος για κουταβάκια, εγκυμονούσες ή θηλάζουσες σκυλίτσες και άρρωστα ή σε ανάρρωση ενήλικα σκυλάκια.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 135 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρες γάλα, υποκατάστατο του μητρικού, για νεογέννητα και ορφανά κουταβάκια. Περιέχει DHA και τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που προσφέρουν στο μικρό μας φίλο το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του! Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο το μητρικό γάλα, και έτσι να είναι ιδιαίτερα απορροφήσιμο από τον οργανισμό του κουταβίου σας, χωρίς να επιβαρύνει το πεπτικό του σύστημα. Είναι κατάλληλο και για σκυλίτσες που θηλάζουν και που εγκυμονούν αλλά και για σκυλάκια άρρωστα ή στην ανάρρωση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υποκατάστατο μητρικού γάλατος για κουταβάκια, έγκυες ή θηλάζουσες σκυλίτσες και σκυλάκια άρρωστα ή στην ανάρρωση
  • Πλούσιο σε DHA, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύουν τον οργανισμό του μικρού μας φίλου και τον βοηθούν να ξεκινήσει τη ζωή του με έναν δυνατό οργανισμό
Σύνθεση

Γάλα και υποπροϊόντα, Έλαια και λιπαρά, Μεταλλικά στοιχεία

Οδηγίες Ταΐσματος

Χρησιμοποιώντας το κουταλάκι που παρέχεται, προσθέστε τη σκόνη σε χλιαρό προς ζεστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Αφήστε το γάλα να κρυώσει μέχρι να είναι χλιαρό (38°C). Για μεγαλύτερης ηλικίας σκυλάκια μπορείτε να ανακατέψετε τη σκόνη με κρύο νερό.

Το γάλα μπορεί να αποθηκευθεί στο ψυγείο για 24 ώρες, αλλά θα πρέπει όταν είναι να δωθεί σε μικρότερης ηλικίας σκυλάκια να ζεσταθεί και πάλι στους 38°C.

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει υπολογίσετε τα ταΐσματα ανά ημέρα. Η προτεινόμενη ποσότητα πρέπει να χωρίζεται στον προτεινόμενο αριθμό ταισμάτων ανά ημέρα. Για παράδειγμα για ένα σκυλάκι με βάρος 250gr, ηλικίας 2-14 ημερών τα 100ml που θα πρέπει να τρώει μέσα στη μέρα θα πρέπει να καταναλώνονται σε 6-8 ταΐσματα.

Βάρος Ποσότητα ανά ημέρα Ηλικία (σε ημέρες) Ταΐσματα ανά ημέρα
0.25kg 100ml 2 - 14 6 - 8 (μαζί με βραδινό τάισμα)
0.50kg 160ml 15 - 21 6 (μαζί με βραδινό τάισμα)
1kg 250ml 22 - 28 6 (μαζί με 1 βραδινό τάισμα)
2kg 400ml 29 - 35 4 - 6
5kg 900ml 36 - 42 2 - 6

Μετά την 28η ημέρα, αργά αρχίστε να προσφέρετε πιο στερεή τροφή για κουταβάκια.

Το γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει κουταβάκια σε διαδικασία απογαλακτισμού. Ανακατέψτε το γάλα με μία μικρή ποσότητα στερεής τροφής και σταδιακά καθημερινά μειώστε την ποσότητα του γάλατος και αυξήστε την ποσότητα στερεής τροφής, μέχρι το σκυλάκι να τρέφεται αποκλειστικά με την στερεή τροφή.

Για σκυλάκια που τρέφονται με το γάλα της μητέρας τους, στα οποία δίνετε το γάλα της Beaphar ως συμπληρωματική τροφή θα πρέπει να ακουλουθείτε την παρακάτω δοσολογία:

  • Για κουταβάκια κάτω από 8 εβδομάδες προτεινόμενη δοσολογία μέχρι 40ml ανά κιλό βάρους του κουταβιού
  • Για κουταβάκια άνω των 8 εβδομάδων και ενήλικες εγκυμονούσες ή θηλάζουσες σκυλίτσες προτεινόμενη δοσολογία 11ml ανά κιλό βάρους του κουταβιού ή της ενήλικης σκυλίτσας

-Είδος Γάλατα
-Συσκευασία έως 500gr
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία
-Μορφή Σκόνη

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Γάλατα Σκύλου