Royal Canin Kitten Sterilised 3.5kg

Κωδικός: A26-2229035
  • Τιμή:

    49,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ανήλικες στειρωμένες γάτες από 6 έως 12 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 497 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι για το ανήλικο στειρωμένο γατάκι σας. Μετά τη στείρωση οι διατροφικές ανάγκες της γατούλας σας αλλάζουν. Η τροφή αυτή, βοηθάει στον περιορισμό του κινδύνου υπερβολικής αύξησης του βάρους χάρη σε ένα προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε λιπαρά ενώ παρέχει ισορροπημένη πρόσληψη θρεπτικών ουσιών (πρωτεΐνες, ασβέστιο, φωσφόρος) για μια αρμονική ολοκλήρωση της ανάπτυξης. Είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για να διατηρεί υγιές το ουροποιητικό σύστημα της γατούλας σας, να ενισχύει το πεπτικό της σύστημα και τη φυσική της άμυνα. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα μεταλλικά άλατα βοηθούν στο σχηματισμό των οστών και των χόνδρων στη γατούλα σας, όπως επίσης και στη λειτουργία των μυών, στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και στην παραγωγή των ορμονών. Τα μεταλλικά άλατα λειτουργούν όλα μαζί για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και να συντηρήσουν τη φυσιολογική δραστηριότητα της μικρής μας φίλης σε καθημερινή βάση
  • Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν ακόμα περισσότερο το δέρμα και το τρίχωμα ενώ παράλληλα βοηθούν στη καλή λειτουργία του καρδιακού και του νευρικού συστήματος και βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • Με κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής από τα γατάκια, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την υγεία των δοντιών τους και την καλύτερη πεπτική λειτουργία, αφού η κροκέτα είναι ιδανική για μάσηση
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι γάτες πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι ανήλικες ή ενήλικες.

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Φυτικές Ίνες, Ρύζι, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Καλαμπόκι, Γλουτένη Καλαμποκιού, Ζωικά Λίπη, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Μεταλλικά Άλατα, Έλαιο Σόγιας, Ζύμες, Ιχθυέλαιο, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 34%
  • Λίπος 12%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.1%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 9.8%
  • Ασβέστιο 1%
  • Φώσφορος 0.95%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 19500 IU, Βιταμίνη D3: 700 IU, Βιταμίνη E: 600 mg, E1 (Σίδηρος): 36 mg, E2 (Ιώδιο): 3,6 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 47 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 140 mg, E8 (Σελήνιο): 0,06 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: 10 g - Συντηρητικά - Αντι­οξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για την μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Τροφή για Γατάκια, Royal Canin Sterilised