Royal Canin Sterilised 2kg

Κωδικός: A26-2214020
  • Τιμή:

    30,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες άνω του 1 έτους, με τάση  παχυσαρκίας

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 308 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας με πουλερικά. Η τροφή αυτή, συμβάλλει στη διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους καθώς και στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Είναι μια τροφή μειωμένη σε λιπαρά, με λιγότερους υδατάνθρακες όπως άμυλο, οι οποίοι εντείνουν το αίσθημα πείνας της μικρής μας φίλης. Περιέχει L-καρνιτίνη που ενισχύει την κινητοποίηση των αποθεμάτων λίπους και μέσω του αυξημένου πρωτεϊνικού περιεχομένου ενισχύεται η μυϊκή μάζα της μικρής μας φίλης.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Μέσω του μειωμένου περιεχομένου σε λιπαρά (12%) υπάρχει ελεγχόμενη πρόσληψη ενέργειας και υδατανθράκων, οι οποίοι εντείνουν το αίσθημα πείνας. Με αυτό τον τρόπο η γατούλα σας μπορεί να διατηρήσει ένα υγιές και αδύνατο σώμα, χάνοντας το περιττό λίπος
  • Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται στο σώμα για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε ενέργεια στα κύτταρα. Βοηθάει επομένως τον οργανισμό να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια αφού ενισχύει την κινητοποίηση των αποθεμάτων λίπους στον οργανισμό της μικρής μας φίλης
  • Ενισχύει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος ελέγχοντας το pH των ούρων (pH 6 έως 6.5) και παράλληλα ενισχύει και διατηρεί τη μυϊκή μάζα μέσω του αυξημένου πρωτεϊνικού περιεχομένου (37%)
Σημαντική Παρατήρηση

Στη φύση, η ενήλικη γάτα τρέφεται με μικρά θηράματα που κυνηγά ενστικτωδώς. Η πρόσληψη τροφής, επομένως, διαιρείται σε πολλά μικρά γεύματα, από 10 έως 20, μέσα στο 24ωρο. Καθώς ένα γεύμα διαρκεί μόνο ένα με δύο λεπτά, τρώει 5 με 6 γραμμάρια τροφής κάθε φορά. Η συμπεριφορά αυτή είναι ενδεικτική για κάθε γάτα, ακόμα και για αυτές που ζουν σε διαμερίσματα. Συνεπώς, είναι σημαντικό για την ισορροπία της να έχει πάντα στη διάθεσή της φρέσκια τροφή μαζί με καθαρό νερό.

Συστατικά

Πρωτεΐνη Πουλερικών (Αποξηραμένη), Καλαμπόκι, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Λιγνοκυτταρίνη, Γλουτένη Καλαμποκιού, Ζωικό Λίπος, Ζωική Πρωτεΐνη (Υδρολυμένη), Σιτάρι, Ρύζι, Πολτός Τεύτλων, Μαγιά, Μεταλλικά Στοιχεία, Ιχθυέλαιο, Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, Σογιέλαιο

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 37%
  • Λίπος 12%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 6.2%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 19000 IU, Βιταμίνη D3: 1000 IU, E1 (Σίδηρος): 31 mg, E2 (Ιώδιο): 3,1 mg, E4 (Χαλκός): 10 mg, E5 (Μαγγάνιο): 41 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 122 mg, E8 (Σελήνιο): 0,05 mg, L-καρνιτίνη: 100 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: 10 g - Ζωοτεχνικές πρόσθετες ύλες: Χλωριούχο αμμώνιο: 5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Royal Canin Sterilised