Royal Canin Baby Cat 400gr

Κωδικός: A26-2231004
  • Τιμή:

    5,90 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για μικρά ανήλικα γατάκια στην πρώτη φάση της ανάπτυξης, ηλικίας από 1 έως 4 μηνών 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 59 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το μικρό, ανήλικο γατάκι σας με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή, χάρη στα προβιοτικά και ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών, βοηθάει το μικρό μας φίλο να είναι γερός και δυνατός. Είναι πλούσια σε DHA, που βοηθάει στην υποστήριξη της ανάπτυξης του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της κύησης και γαλουχίας. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της καλύτερης πεπτικής υγείας και κάνουν το απογαλακτισμό της γατούλας σας ιδιαίτερα εύκολο. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτιριδίων του εντέρου της μικρής μας φίλης. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα της γατούλας σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Τα μεταλλικά άλατα βοηθούν στο σχηματισμό των οστών και των χόνδρων, όπως επίσης και στη λειτουργία των μυών, στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και στην παραγωγή των ορμονών. Τα μεταλλικά άλατα λειτουργούν όλα μαζί για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και να συντηρήσουν τη φυσιολογική δραστηριότητα της γατούλας σας σε καθημερινή βάση
  • Περιέχει θρεπτικές ουσίες που είναι ενισχυμένες με ταυρίνη και EPA-DHA για υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Σημαντική Παρατήρηση

Το γατάκι έχει διατροφικές ανάγκες που διαφέρουν από αυτές τις ενήλικης γάτας. Η διατροφή για το γατάκι πρέπει να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή του. Η κατάλληλη υγιεινή διατροφή που ξεκινά σταδιακά τη στιγμή του απογαλακτισμού, θα ενισχύσει την ανάπτυξή του και την καλή διατροφική συμπεριφορά.

Συστατικά

Πρωτεΐνη Πουλερικών (Αποξηραμένη), Ζωικά Λίπη, Ρύζι, Άλευρο Καλαμποκιού, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Ζωική Πρωτεΐνη (Υδρολυμένη), Λιγνοκυτταρίνη, Μαγιά, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Έλαιο Σόγιας, Ιχθυέλαιο, Μεταλλικά Στοιχεία, Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, Υδρόλυμα Ζύμης (Πηγή για Μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες), Άλευρο Καλέντουλας (Πηγή για Λουτεΐνη)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 34%
  • Λίπος 25%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.7%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.9%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 26000 IU, Βιταμίνη D3: 1000 IU, E1 (Σίδηρος): 52 mg, E2 (Ιώδιο): 5,2 mg, E4 (Χαλκός): 8 mg, E5 (Μαγγάνιο): 67 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 201 mg, E8 (Σελήνιο): 0,09 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για την μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ανήλικο
-Συσκευασία έως 1kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας, Τροφή για Γατάκια