Royal Canin Persian Adult 2kg

Κωδικός: A26-2004020
  • Τιμή:

    37,20 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες φυλής Persian άνω των 12 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 372 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ενήλικο γατάκι σας φυλής Persian με πουλερικά και ρύζι. Το μακρύ, πολυτελές και πυκνό τρίχωμα της γατούλας σας είναι το σήμα κατατεθέν της. Η τροφή αυτή, περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα θρεπτικών ουσιών που βοηθά στην υποστήριξη του ρόλου φραγμού του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και τριχώματος της μικρής μας φίλης. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που ευνοούν στην υποστήριξη υγείας του ουροποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της πεπτικής υγείας και την προαγωγή της ισορροπίας στην εντερική χλωρίδα. Τέλος, η κροκέτα είναι ειδικά σχεδιασμένη σε σχήμα αμυγδάλου ώστε να διευκολύνει τη γατούλα σας να συλλαμβάνει την τροφή με το κάτω μέρος της γλώσσας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το ιχθυέλαιο περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που προσφέρουν υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτιριδίων του εντέρου της μικρής μας φίλης. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα της γατούλας σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού της γατούλας σας, ενισχύοντας την όρασή της, τους μύες και το κυκλοφορικό της σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
Σημαντική Παρατήρηση

Το γατάκι έχει διατροφικές ανάγκες που διαφέρουν από αυτές τις ενήλικης γάτας. Η διατροφή για το γατάκι πρέπει να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή του. Η κατάλληλη υγιεινή διατροφή που ξεκινά σταδιακά τη στιγμή του απογαλακτισμού, θα ενισχύσει την ανάπτυξή του και την καλή διατροφική συμπεριφορά!

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Ζωικά Λίπη, Ρύζι, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη*, Καλαμπόκι, Φυτικές Ίνες, Καλαμποκάλευρο, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Γλουτένη Καλαμποκιού, Μεταλλικά Άλατα, Πούλπα Κιχωρίου, Ιχθυέλαιο, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Έλαιο Σόγιας, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Έλαιο Βοράγου, Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 30%
  • Λίπος 22%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 5%
Πρόσθετα
Βιταμίνη A: 28000 IU, Βιταμίνη D3: 700 IU, E1 (Σίδηρος): 41 mg, E2 (Ιώδιο): 4,1 mg, E4 (Χαλκός): 6 mg, E5 (Μαγγάνιο): 53 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 160 mg, E8 (Σελήνιο): 0,09 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για την μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας