Barking Heads Tummy Lovin Care Fish 2kg

Κωδικός: A5-BA27048
  • Τιμή:

    27,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με λευκό ψάρι, γλυκοπατάτα και καρότα
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 270 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με λευκό ψάρι, γλυκοπατάτα και καρότα, για το ενήλικο σκυλάκι σας. Πρόκειται για μία υποαλλεργική συνταγή που θα ξετρελάνει με τη γεύση της ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους ενώ θα φροντίσει το σκυλάκι σας που παρουσιάζει πεπτικές ή δερματικές ευαισθησίες. Περιέχει 50% λευκό ψάρι, πρεβιοτικά για υγιή πέψη και Ωμέγα-3 λιαπαρά οξέα για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα ψάρια είναι πλούσια σε φώσφορο αλλά και σε ασβέστιο και μαγνήσιο, τρία μεταλλικά στοιχεία σημαντικά για τη μεταλλοποίηση των οστών. Περιέχουν επιπλέον ψευδάργυρο, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη νευρολογική λειτουργία, ενώ είναι απαραίτητος και για την καλή υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος των μικρών μας φίλων
  • Η γλυκοπατάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και καθυστερούν τη γήρανση του οργανισμού ενώ παράλληλα τα σάκχαρά της απελευθερώνονται σιγά σιγά στο αίμα, βοηθώντας σε μία σταθερή και ισορροπημένη πηγή ενέργειας, χωρίς την αύξηση του ζαχάρου
  • Τα μπιζέλια είναι από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσια σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σημαντική Παρατήρηση

Οι τροφές της Barking Heads δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Σύνθεση

50% ψάρι (29% φρεσκοπαρασκευασμένο λευκό ψάρι, 15% αποξηραμένο ψάρι, 4% λάδι σολομού, 2% σάλτσα σολομού), γλυκοπατάτα (26%), πατάτα, μπιζέλια (7%), λουκέρνη, λιναρόσπορος, μέταλλα, προϊόντα μαγιάς (1000mg/kg), Εκχύλισμα ρίζας κιχωρίου (FOS 1000mg/kg), φύκια, αποξηραμένο καρότο (500mg/kg), ανάμεικτα βότανα (μέντα, δεντρολίβανο, ρίγανη & θυμάρι 500mg/kg), βήτα γλυκάνες.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 23.0%
  • Λίπος 11.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνες: Βιταμίνη Α 17.000 IU, Βιταμίνη Ε 100 mg, Βιοτίνη 0,15 mg; Ιχνοστοιχεία: Σίδηρος (Μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II)) 60 mg, ψευδάργυρος (μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος) 50 mg, μαγγάνιο (μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο) 50 mg, ψευδάργυρος (χηλικός ψευδάργυρος ένυδρης γλυκίνης) 15 mg, θειικός χαλκός (5 mg) , Ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 1,5mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
10-15kg 175-235gr
15-20kg 235-290gr
20-25kg 290-345gr
25-30kg 345-395gr
30-35kg 395-445gr
35-40kg 445-490gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic), Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου