Acana Puppy Small Breed 2kg

Κωδικός: A16-06.01.0200
  • Τιμή:

    25,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με κοτόπουλο, γαλοπούλα, ρέγγα και καλκάνι
  • Για κουτάβια μικρόσωμων φυλών, με αναμενόμενο ενήλικο βάρος έως 9kg

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 250 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά για το μικρόσωμο κουταβάκι σας, με κοτόπουλο και γαλοπούλα. Για την υποστήριξη της σύντομης και έντονης περιόδου ανάπτυξης των κουταβιών των μικρόσωμων φυλών, με αναμενόμενο βάρος ενηλικίωσης τα 9 κιλά. Τα σκυλάκια των μικρόσωμων φυλών έχουν ανάγκη μία διατροφή πλούσια σε ζωϊκή πρωτεΐνη και λίπος. Για αυτό η τροφή αυτή είναι πλούσια σε 70% κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αβγά από φωλιά και καλκάνι αλιευμένο στη φύση. Όλα αυτά σε μία μπουκιά που είναι ιδανική για κουτάβια μικρόσωμων φυλών.  

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Πλούσια περιεκτικότητα σε κρέας και πρωτεΐνη, που βοηθούν στην ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος του μικρού μας φίλου, χτίζοντας ένα γερό και δυνατό σώμα
  • Η περιεκτικότητά της σε 6μιση κιλά κοτόπουλο, 1μιση κιλό ψάρι και 500gr αβγά προσφέρουν αξεπέραστη γεύση στην τροφή ενώ παράλληλη εμπλουτίζουν τη διατροφή του αγαπημένου σας τετράποδου με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά
  • Τα φρέσκα ολόκληρα αβγά αποτελούν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για το μικρό μας φίλο. Τα αβγά είναι μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, σιδήρου, σεληνίου και αμινοξέων που βοηθούν το σκυλάκι σας να διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενέργειάς του. Παράλληλα, η περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη D και ασβέστιο βοηθούν στην απορρόφηση των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στην τροφή
Σημαντικές Παρατηρήσεις

Εξαιτίας παραγόντων που έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, κάποιες συσκευασίες μπορεί να φαίνεται ότι είναι αεροστεγώς κλεισμένες και κάποιες άλλες όχι. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία διαφορά και η τροφή είναι εξίσου φρέσκια σε όλες!

Η τροφή των στειρωμένων σκυλάκων πρέπει να έχει pH μικρότερο του 7. Οι τροφές Acana έχουν pH 5.5 με αποτέλεσμα τα ούρα κατά την έξοδό τους να έχουν pH περίπου 6. Έτσι διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος που είναι τόσο σημαντική για την υγεία των μικρών μας φίλων!

Το χρώμα και το άρωμα της κροκέτας μπορεί να μην είναι το ίδιο σε κάθε συσκευασία. Αυτό συμβαίνει λόγω της χρήσης φρέσκων συστατικών (κρεάτων, ψαριών, φρούτων και λαχανικών) τα οποία διαφοροποιούνται αναλόγως με την εποχή και τη διαθεσιμότητα της πρώτης ύλης. Ωστόσο, η αναλυτική σύσταση της τροφής παραμένει ίδια. 

Συστατικά

Φρέσκο Κοτόπουλο (18%), Αφυδατωμένο Κοτόπουλο (18%), Ολόκληρες Κόκκινες Φακές, Ολόκληρος Πράσινος Αρακάς, Φρέσκα Εντόσθια Κοτόπουλου (συκώτι, καρδιά) (7%), Λίπος Κοτόπουλου (7%), Αφυδατωμένη Γαλοπούλα (4%), Αυγά (4%), Ωμό Καλκάνι (4%), Αφυδατωμένη Ρέγγα(4%), Ιχθυέλαιο (3%), Ολόκληρες Πράσινες Φακές, Ολόκληρα Ρεβίθια, Ολόκληρος Κίτρινος Αρακάς, Ίνες Αρακά, Άμυλο Αρακά, Ωμό Συκώτι Γαλοπούλας (1%), Αλάτι, Αποξηραμένα Φύκια, Φρέσκια Ολόκληρη Κολοκύθα, Φρέσκια Ολόκληρη Κίτρινη Κολοκύθα, Φρέσκα Ολόκληρα Καρότα, Φρέσκα Ολόκληρα Μήλα, Φρέσκα Ολόκληρα Αχλάδια, Φρέσκο Ολόκληρο Κολοκύθι, Αποξηραμένη Ρίζα Πικραλίδας, Φρέσκο Kale, Φρέσκο Σπανάκι, Φρέσκα Φύλλα Γογγυλιού, Φρέσκα Φύλλα Παντζαριού, Φρέσκα Ολόκληρα Κράνμπερι, Φρέσκα Ολόκληρα Μύρτιλα, Φρέσκα Ολόκληρα Μούρα Saskatoon, Κουρκουμάς, Γαϊδουράγκαθο, Ρίζα Λάππας, Λεβάντα, Ρίζα Μολόχας, Καρποί Τριανταφυλλιάς.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (31.0%)
  • Λίπος (17.0%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (7.0%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (5.0%)
  • Υγρασία (12.0%)
  • Ασβέστιο (1.4%)
  • Φώσφορος (1.1%)
  • Ωμέγα 6 (2.6%)
  • Ωμέγα 3 (1.0%)
  • DHA (0.3%)
  • EPA (0.3%)
  • Γλουκοζαμίνη (ελαχ. 1400mg/kg)
  • Χονδροϊτίνη (ελαχ. 900mg/kg)
Πρόσθετα

(ανά kg) Τεχνολογικά πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά. Θρεπτικά πρόσθετα: Χλωριούχος Χολίνη: 700 mg, 3b606 (Ψευδάργυρος: 112.5 mg), 3b406 (Χαλκός (II): 11mg), Βιταμίνη B1: 25mg, Βιταμίνη B5: 8mg, Βιταμίνη B6: 7.5mg, Βιταμίνη A: 3750 IU, Βιταμίνη D: 500 IU, Βιταμίνη E: 50 IU. Ζωοτεχνικά πρόσθετα: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2.2x10^6 CFU.

Θερμίδες

3660 kcal/kg, 439 kcal/120gr κούπας

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Acana συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Βάρος κουταβιού

Βάρος Ενήλικου Σκύλου (kg)

(σε kg)

2kg

5kg

7kg

9kg

1kg

40gr

60gr

60gr

60gr

2kg

40gr*

80gr

80gr

80gr

3kg

-

90gr

120gr

120gr

5kg

-

80gr*

120gr

120gr

7kg

-

-

90gr*

180gr

9kg

-

-

-

120gr*

*Όταν φτάσει στο ενήλικο βάρος του περάστε σε Acana Adult Small Breed

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Συκώτι, Ρέγγα, Κοτόπουλο, Καλκάνι, Γαλοπούλα
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Καναδάς

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, ACANA Ξηρά Τροφή για Σκύλους, ACANA Puppy, ACANA Small Breed, ACANA