Acana Adult Small Breed 2kg

Κωδικός: A16-06.04.0200
  • Τιμή:

    25,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με κοτόπουλο, γαλοπούλα και ρέγγα
  • Για ενήλικες σκύλους μικρόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 250 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο, γαλοπούλα και ρέγγα, για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας. Με περιεκτικότητα 60% σε ζωικές πρωτεΐνες, που παρέχει πολύτιμη ενέργεια στο μικρό σας φίλο. Το κοτόπουλο, τα ολόκληρα αβγά και το φασί παραδίδονται φρέσκα καθημερινά, δεν περιέχουν συντηρητικά και είναι εγκεκριμένα για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Επιπλέον, προκειμένου να ανταποκριθεί στις φυσικές ανάγκες του αγαπημένου σας τετράποδου, περιέχει 20% υγιεινά φρούτα και λαχανικά, τα οποία προσφέρουν πολύτιμες βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και 20% αλεσμένη βρώμη, που είναι μία υποαλλεργική πηγή εύπεπτων υδατανθράκων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Έτσι, το επίπεδο σακχάρου στο αίμα διατηρείται σταθερό για μεγάλο διάστημα, γεγονός που έχει ευεργετική επίδραση στην ευαισθησία στην ινσουλίνη και την αποθήκευση λίπους. 
Τα πολύτιμα Ω3, ιδιαίτερα EPA και DHA, τα οποία είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Φυτικά συστατικά, όπως φύκια, καρποί αρκεύθου και μηδική τονώνουν το μεταβολισμό και προωθούν μία υγιή πέψη. Χάρη και σε άλλα λειτουργικά συστατικά, τα γεύματα παρέχουν στο σκυλάκι σας ένα ισορροπημένο διατροφικό προφίλ και τον εφοδιάζουν με όλα όσα χρειάζεται για μία ευκίνητη και υγιή ζωή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η περιεκτικότητα της τροφής σε φρέσκα, ολόκληρα αβγά αποτελεί ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για το μικρό μας φίλο. Τα αβγά είναι μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, σιδήρου, σεληνίου και αμινοξέων που βοηθούν το σκυλάκι σας να διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενέργειάς του. Παράλληλα, η περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη D και ασβέστιο βοηθούν στην απορρόφηση των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στην τροφή.
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για το σκυλάκι σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους το βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτο χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.
  • Το γεύμα ρέγγας είναι το προϊόν που προκύπτει όταν αφαιρεθεί από τη ρέγγα το λάδι και η υγρασία που περιέχονται σε αυτή. Η διαδικασία που ακολουθείται και η ελάχιστη υγρασία που παραμένει στο ψάρι δημιουργεί ένα προϊόν με μεγαλύτερη περιεκτικότητα πρωτεΐνης για το μικρό μας φίλο. 
Σημαντικές Παρατηρήσεις

Εξαιτίας παραγόντων που έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, κάποιες συσκευασίες μπορεί να φαίνεται ότι είναι αεροστεγώς κλεισμένες και κάποιες άλλες όχι. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία διαφορά και η τροφή είναι εξίσου φρέσκια σε όλες!

Η τροφή των στειρωμένων σκυλάκων πρέπει να έχει pH μικρότερο του 7. Οι τροφές Acana έχουν pH 5.5 με αποτέλεσμα τα ούρα κατά την έξοδό τους να έχουν pH περίπου 6. Έτσι διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος που είναι τόσο σημαντική για την υγεία των μικρών μας φίλων!

Το χρώμα και το άρωμα της κροκέτας μπορεί να μην είναι το ίδιο σε κάθε συσκευασία. Αυτό συμβαίνει λόγω της χρήσης φρέσκων συστατικών (κρεάτων, ψαριών, φρούτων και λαχανικών) τα οποία διαφοροποιούνται αναλόγως με την εποχή και τη διαθεσιμότητα της πρώτης ύλης. Ωστόσο, η αναλυτική σύσταση της τροφής παραμένει ίδια. 

Συστατικά

Φρέσκο Κοτόπουλο (16%), Αφυδατωμένο Κοτόπουλο (15%), Ολόκληρες Κόκκινες Φακές, Ολόκληρος Πράσινος Αρακάς, Ολόκληρα Ρεβίθια, Αφυδατωμένη Γαλοπούλα(4.5%), Λίπος Κοτόπουλου (4%), Φρέσκα Εντόσθια Κοτόπουλου (συκώτι, καρδιά) (4%), Αφυδατωμένη Ρέγγα(4%), Αυγά (4%), Ωμό Καλκάνι (4%), Ιχθυέλαιο (4%), Ολόκληρες Πράσινες Φακές, Ολόκληρος Κίτρινος Αρακάς, Ίνες Αρακά, Άμυλο Αρακά, Ωμό Συκώτι Γαλοπούλας (0.5%), Αλάτι, Αποξηραμένα Φύκια, Φρέσκια Ολόκληρη Κολοκύθα, Φρέσκια Ολόκληρη Κίτρινη Κολοκύθα, Φρέσκα Ολόκληρα Καρότα, Φρέσκα Ολόκληρα Μήλα, Φρέσκα Ολόκληρα Αχλάδια, Φρέσκο Ολόκληρο Κολοκύθι, Αποξηραμένη Ρίζα Πικραλίδας, Φρέσκο Kale, Φρέσκο Σπανάκι, Φρέσκα Φύλλα Γογγυλιού, Φρέσκα Φύλλα Παντζαριού, Φρέσκα Ολόκληρα Κράνμπερι, Φρέσκα Ολόκληρα Μύρτιλα, Φρέσκα Ολόκληρα Μούρα Saskatoon, Κουρκουμάς, Γαϊδουράγκαθο, Ρίζα Λάππας, Λεβάντα, Ρίζα Μολόχας, Καρποί Τριανταφυλλιάς.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (31.0%)
  • Λίπος (17.0%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (7.0%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (5.0%)
  • Υγρασία (12.0%)
  • Ασβέστιο (1.4%)
  • Φώσφορος (1.1%)
  • Ωμέγα 6 (2.6%)
  • Ωμέγα 3 (1%)
  • DHA(0.3%)
  • EPA (0.3%)
  • Γλουκοζαμίνη (ελαχ. 1400mg/kg)
  • Χονδροϊτίνη (ελαχ. 900mg/kg)
Πρόσθετα

(ανά kg) Τεχνολογικά πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά. Θρεπτικά πρόσθετα: Χλωριούχος Χολίνη: 700 mg, 3b606 (Ψευδάργυρος: 75 mg), 3b406 (Χαλκός (II): 11mg), Βιταμίνη B1: 25mg, Βιταμίνη B5: 8 mg, Βιταμίνη B6: 7.5mg, Βιταμίνη A: 1875 IU, Βιοτίνη D: 250 IU, Βιταμίνη E: 115 IU. Ζωοτεχνικά πρόσθετα: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2.2x10^6 CFU

Θερμίδες

3510 kcal/kg, 421 kcal/120g κούπας

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Acana συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου. 

Οδηγίες Ταΐσματος

Βάρος

Ενεργητικός

Φυσιολογικός

2kg

40gr

30gr

5kg

90gr

60gr

7kg

120gr

90gr

10kg

160gr

120gr

Για κουτάβια
  • 1.5 - 3 μηνών - 2 φορές η ποσότητα για ενήλικους σκύλους
  • 3 - 6 μηνών - 1.5 φορά η ποσότητα για ενήλικους σκύλους
  • 6 - 12 μηνών - 1 και 1/4 η ποσότητα για ενήλικους σκύλους
Για εγκυμονούσες σκυλίτσες
  • Αυξήστε τη δόση κατά 25% - 50%

Για θηλάζουσες σκυλίτσες
  • Ταΐστε τη σκυλίτσα σας όσο θέλει!

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Ρέγγα, Συκώτι, Κοτόπουλο, Καλκάνι, Γαλοπούλα, Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Καναδάς

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, ACANA Ξηρά Τροφή για Σκύλους, ACANA Adult, ACANA Adult Small Breed, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένους Σκύλους, ACANA Small Breed, ACANA