Happy Dog Toscana 12.5kg

Κωδικός: A22-SE12501
  • Αρχική:

    61,00 €

  • Τιμή:

    55,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς γλουτένη με πάπια και σολομό
  • Κατάλληλη για ενήλικους υπέρβαρους σκύλους μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών, ή για σκύλους ευαίσθητους με τάσεις παχυσαρκίας

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 550 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς γλουτένη με πάπια και σολομό για το ενήλικο σκυλάκι σας είτε παρουσιάζει τροφική δυσανεξία είτε είναι υπέρβαρο είτε είναι στειρωμένο. Η μειωμένη περιεκτικότητα λίπους της τροφής, σε ποσοστό 6,5%, την καθιστά ιδανική για σκυλάκια με χαμηλές ανάγκες ενέργειας αλλά και για στειρωμένα σκυλιά. Με πάπια, σολομό, τρέστερ (βρύτεα) από κόκκινο κρασί, με φυσικό ελαιόλαδο και διαλεχτά μεσογειακά χόρτα (22% πρωτεΐνες) για την ισορροπημένη διατροφή του μικρού σας φίλου. Από την αρχαιότητα τα συστατικά κλασικής μεσογειακής κουζίνας προσφέρουν φυσική προστασία από μοντέρνες πολιτισμικές ασθένειες, όπως τα προβλήματα καρδιάς και κυκλοφορίας του αίματος. Ιδιαίτερα, είναι τα πολύ αρωματικά μεσογειακά χόρτα, το φυσικό ελαιόλαδο, η πάπια, ο σολομός, και οι ουσίες πολυφενόλης του κόκκινου σταφυλιού που βοηθούν το αγαπημένο σας κατοικίδιο να παραμείνει υγιές. Χάρη σ΄ αυτά τα ειδικά στοιχεία και στην ιδιαίτερη διαδικασία παρασκευής της, η τροφή αυτή είναι κατάλληλη και για τα ευαίσθητα σκυλάκια που παρουσιάζουν ειδικές ανάγκες.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας και για λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σύνθεση

Πάπια πρωτεΐνη (21%), αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι ρυζιού, γεύμα σολομού (5%), υδρολυμένο ήπαρ, μελάσα ζαχαρότευτλων (ζάχαρη) , λίπος πουλερικών, ηλιέλαιο, πούλπα μήλων (0,5%), κραμβέλαιο, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, χλωριούχο νάτριο, μαγιά , χλωριούχο κάλιο , φύκια (0,15%), λιναρόσπορος (0,15%), κρέας μυδιών (0,05%), κόκκινα στέμφυλα σταφύλης (0,02%), φρούτα κουφοξυλιάς, γάλα από γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα, πικραλίδα, θρούμπι, μαντζουράνα, τζίντζερ, δενδρολίβανο φασκόμηλο, θυμάρι, φύλλα σημύδας, τσουκνίδες, γλυκάνισο, βασιλικός, μάραθος, ανθός κουφοξυλιάς, λεβάντα, κορίανδρο, χαμομήλι, σπειραία, ρίζα γλυκόριζας, μαγιά (εξάγεται) , (ξηρά χόρτα Σύνολο: 0,28%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 24%
  • Λίπος 7.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Ασβέστιο 1.45%
  • Φώσφορος 0.95%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.3%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 2.2%
Πρόσθετα

Bιταμίνη Α 12000 ΙΕ, βιταμίνη D3 1200 ΙΕ, βιταμίνη Ε 75 mg, βιταμίνη Β1 4 mg, βιταμίνη Β2 6 mg, βιταμίνη Β6 4 mg, βιοτίνη 575 mcg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, νιασίνη 40 mg, βιταμίνη Β12 70 mcg , χλωριούχο χολίνη 60 mg, αντιοξειδωτικά: υψηλά εκχυλίσματα τοκοφερόλης φυσικής προέλευσης. σίδηρος 110 χλστγρ., χαλκός 10 χλστγρ., ψευδάργυρος (Ε6, ζινοκοξείδιο 110 χλστγρ., χηλικό ψευδάργυρο ενυδατωμένων αμινοξέων 25 χλστγρ.), 135 χλστγρ., μαγγάνιο 25 χλστγρ., ιώδιο 2 χλστγρ.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
11kg 150gr
15kg 205gr
20kg 260gr
25kg 305gr
30kg 350gr
35kg 390gr
40kg 430gr
45kg 470gr
50kg 510gr
60kg 590gr
70kg 660gr
80kg 725gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Ειδική Διατροφή Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Διαίτης (Light), Στειρωμένα (Sterilized), Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πάπια, Σολομός, Συκώτι
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένους Σκύλους