Royal Canin Maxi Ageing 8+ 3kg

Κωδικός: A26-1408030
  • Τιμή:

    28,30 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένους σκύλους μεγαλόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 283 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το πολύ ώριμο μεγαλόσωμο σκυλάκι σας με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή περιέχει μια επιλογή θρεπτικών ουσιών που υποστηρίζουν την υγιή γήρανση στα ηλικιωμένα σκυλάκια. Περιέχει EPA-DHA και ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών και αρθρώσεων του αγαπημένου σας σκυλάκου και βοηθά στην προαγωγή της εντερικής διάβασης χάρη σε ένα προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε ίνες και συμβάλει στην καλή ποιότητα των κοπράνων χάρη σε πρωτεΐνες που επιλέγονται για την υψηλή τους πεπτικότητα. Επίσης, περιέχει συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες για να έχει ο μικρός μας φίλος λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του αγαπημένου σας σκυλάκου, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού του αγαπημένου σας σκυλάκου, ενισχύοντας της όρασή του, τους μύες και το κυκλοφορικό του σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
  • Περιέχει θρεπτικές ουσίες που είναι ενισχυμένες με ταυρίνη και EPA-DHA για υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Ρύζι, Ζωικά Λίπη, Σιτάρι, Σιτάλευρο, Καλαμπόκι, Γλουτένη Καλαμποκιού, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Φυτικές Ίνες, Μεταλλικά Άλατα, Ιχθυέλαιο, Ζύμες, Έλαιο Σόγιας, Ντομάτα (Πηγή Λυκοπενίου), Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Υδρολυμένα Οστρακόδερμα (Πηγή Γλυκοζαμίνης), Έλαιο Βοράγου, Εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού και Σταφυλιών (Πλούσια σε Πολυφαινόλες), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης), Υδρολυμένος Χόνδρος (Πηγή Χονδροϊτίνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (27%)
  • Ακατέργαστο Λίπος (17%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (2.7%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (5.7%)
  • Υγρασία (9.5%)
  • Ασβέστιο (0,8%)
  • Φώσφορο (0.6%)
  • Ωμέγα 6 (3.43%)
  • Ωμέγα 3 (0.8%)
Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Βάρος

Χαμηλά Επίπεδα Δραστηριότητας

Κανονικά Επίπεδα Δραστηριότητας

Υψηλά Επίπεδα Δραστηριότητας

26kg

280gr

325gr

369gr

28kg

296gr

343gr

390gr

30kg

312gr

361gr

411gr

32kg

328gr

379gr

431gr

34kg

343gr

397gr

451gr

36kg

358gr

414gr

471gr

38kg

373gr

432gr

490gr

40kg

387gr

448gr

510gr

42kg

402gr

465gr

529gr

44kg

416gr

482gr

547gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου