Banters Puppy Junior Chicken & Rice Large Breed 15kg

Κωδικός: A45-30-082
  • Τιμή:

    58,20 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ανήλικους σκύλους μεγαλόσωμων φυλών καθώς και για τις θηλάζουσες μητέρες τους

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 582 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ανήλικο σκυλάκι σας μεγαλόσωμων φυλών έως και 15 μηνών. Η τροφούλα αυτή είναι επίσης κατάλληλη και για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες. Με μεγαλύτερη κροκέτα κατάλληλη για μεγάλες φυλές, η τροφή αυτή έχει ειδικά διαμορφωθεί για να παρέχει στους μικρούς μας φίλους μέτρια ποσότητα λίπους, διατηρώντας έτσι ένα υγιές βάρος και συμβάλλοντας στην προστασία των αρθρώσεων. Η προσθήκη φρέσκων πρωτεϊνών βοηθάει στην ανάπτυξη ισχυρών μυών και οστών, ενώ η σωστή ισορροπία βιταμινών και μετάλλων ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σκυλάκου σας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη ισχυρού δέρματος, τριχώματος και αλλά και βλεννογόνων φραγμών. Τέλος περιέχει EPA και DHA τα οποία βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη των ματιών και του νευρικού συστήματος βελτιώνοντας τη δυνατότητα μάθησης και τη γνωστική λειτουργία του αγαπημένου σας κουταβιού!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σύνθεση

Φρέσκο κοτόπουλο (20%), αφυδατωμένο κοτόπουλο, ρύζι (15%), σιτάρι, αραβόσιτος, έλαια κοτόπουλου, κριθάρι, αφυδατωμένο ψάρι, λιναρόσπορος, πολτός τεύτλων, υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, ιχθυέλαιο, ανόργανα συστατικά, αυγά, μαγιά, μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες (MOS 0,10%), ραδίκι (FOS 0,05%), εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη (30 mg/kg), χονδροιτίνη (30 mg/kg)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 28%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.25%
  • Ασβέστιο 1.75%
  • Φώσφορος 1.3%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.5%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 17.000 UI/kg, βιταμίνη D3 1.250 UI/kg, βιταμίνη E 125 mg/kg, σίδηρος (θειικός σίδηρος-ΙΙ, μονοένυ-δρος) 75 mg/kg, ιώδιο (ιωδίδιο του καλίου) 3,50 mg/kg, χαλκός (θειικός χαλκός, πενταένυδρος) 10 mg/kg, μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο, μονοένυδρο) 7,50 mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου) 120 mg/kg, , σελήνιο (σεληνιώδες νάτριο) 0,10 mg/kg, L-καρνιτίνη 30mg/kg, ταυρίνη 30 mg/kg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ανήλικο, Ανήλικο, Έγκυες & Θηλάζουσες
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια