Banters Adult Grain Free Chicken & Potato 3kg

Κωδικός: A45-30-094
  • Τιμή:

    17,10 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο και πατάτα
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών, ιδανική για σκύλους με δυσανεξία ή αλλεργία στα δημητριακά

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 171 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο και πατάτα για το ενήλικο σκυλάκι σας από 12 μηνών και πάνω, ανεξαρτήτως φυλής. Η τροφούλα αυτή είναι κατάλληλη για τους μικρούς μας φίλους με δυσανεξία ή αλλεργία στα δημητριακά. Περιέχει βέλτιστη ποσότητα σε ίνες που διευκολύνουν την εντερική λειτουργία καθώς και πρεβιοτικά (FOS και MOS), τα οποία βοηθούν την ανάπτυξη της εντερικής χλωρίδας για την βελτίωση της πέψης καθώς και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό. Η σωστή ποσότητα σε πρωτεΐνες και απαραίτητα αμινοξέα εξασφαλίζουν δυνατούς μυς ενώ παράλληλα η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη βοηθούν στην αναγέννηση και ενυδάτωση του χόνδρου βοηθώντας στη βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Οι πατάτες είναι η πιο εύπεπτη πηγή υδατανθράκων ως εναλλακτική λύση στα δημητριακά. ∆ιευκολύνουν τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνουν σημαντικά τη γευστικότητα κι έχουν υψηλή ενεργειακή αξία
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σύνθεση

Αφυδατωμένο κοτόπουλο, πατάτα, φρέσκο κοτόπουλο 20%, πράσινος αρακάς, έλαια κοτόπουλου, πολτός μήλου, μικρονισμένο χαρούπι, υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, πρωτεΐνη από μπιζέλιa, αφυδατωμένο ψάρι, μαγιά, ανόργανα συστατικά, μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες (MOS) 0,05%, ραδίκι (FOS) 0,05%, εκχύλισμα γιούκα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 27%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.75%
  • Ασβέστιο 1.4%
  • Φώσφορος 1%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.3%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 16000 UI/kg , Βιταμίνη D3 1.800 UI/kg, Βιταμίνη E 200 mg/kg, Βιταμίνη C 75 mg/kg, σίδηρος (θειικός σίδηρος-II, μονοένυ-δρος) 75mg/kg, ιώδιο (ιωδίδιο του καλίου) 3,50 mg/kg. Χαλκός (Θειικός χαλκός, πενταένυδρος) 10 mg/kg, μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο, μονοένυδρο) 7,50 mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου) 120 mg/kg, σελήνιο (σεληνιώδες νάτριο)0,12 mg/kg, ταυρίνη 450 mg/kg, L-καρνιτίνη 30 mg/kg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Συκώτι, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου