Beaphar Καθαριστικό Αυτιών 50ml

Κωδικός: A4-43103
  • Τιμή:

    9,90 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ήπιο καθαριστικό αυτιών για σκύλους και γάτες.

Περιγραφή

Καθαριστικό αυτιών, ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην απομάκρυνση του κεριού από τα αυτιά του σκυλάκου ή της γατούλας σας, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Τα καθαρά αυτάκια είναι λιγότερο ελκυστικά για τα μικρόβια που μαζεύονται εκεί και έτσι λιγότερο πιθανό ο μικρός μας φίλος να πάθει κάποια μόλυνση. Το καθαριστικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να καθαρίσετε απαλά τα αυτάκια προτού εφαρμόσετε κάποια θεραπεία. Η απαλή πιπέτα με την οποία χορηγείτε το καθαριστικό θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα κατά την εφαρμογή, χωρίς να ενοχλεί το σκυλάκι ή τη γατούλα σας. Περιέχει καταπραϋντική μενθόλη, αντισηπτικά και MSM, που ενισχύουν τους ιστούς.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Καθαριστικό αυτιών για σκυλάκια και γατούλες, που βοηθάει στον καθαρισμό των αυτιών και στην απομάκρυνση του κεριού, χωρίς να ερεθίζει την περιοχή.
  • Κατάλληλο και για τον απαλό καθαρισμό των αυτιών προτού εφαρμόσετε κάποια ειδική θεραπεία.
  • Είναι πανεύκολο στη χρήση και δεν ενοχλεί τον μικρό μας φίλο, ενώ παράλληλα περιέχει συστατικά που ενισχούν τους ιστούς και διατηρούν τα αυτάκια του καθαρά.
Σύνθεση

Cetrimide 1.5mg, Chlorhexidine gluconate 0.15mg, MSM

Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό δύο φορές την εβδομάδα για να αποτρέψετε το σχηματισμό κεριού, στα αυτάκια των μικρών μας φίλων. Τοποθετήστε την άκρη της πιπέτας στην είσοδο του αυτιού. Στάξτε από 6 - 8 σταγόνες, ανάλογα με το μέγεθος του αυτιού, και κάντε μασάζ απαλά στο εξωτερικό του αυτιού για να βοηθήσετε στον καθαρισμό. Καθαρίστε το περιττό καθαριστικό και με ένα βαμβάκι ή με ένα χαρτομάντηλο καθαρίστε το κερί. Καθαρίστε μόνο τις περιοχές του αυτιού που μπορείτε να δείτε και προσοχή μην προχωρήσετε πιο μέσα στα αυτάκια γιατί μπορεί να τραυματίσετε το τύμπανο! Επαναλάβετε τη διαδικασία αν τα αυτάκια είναι πολύ βρώμικα.
Να μην χρησιμοποιείται σε σκυλάκια και γατούλες κάτω των 4 μηνών, σε έγκυες ή θηλάζουσες σκυλίτσες και σε ζωάκια με προβλήματα στα αυτιά, χωρίς τη συμβουλή του κτηνιάτρου.
-Είδος Σταγόνες
-Είδος Λιχουδιάς Σκληρές λιχουδιές

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Περιποίηση Αυτιών & Ματιών Σκύλου, Ωτική Φροντίδα Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Περιποίηση Αυτιών & Ματιών Γάτας, Ωτική Φροντίδα Γάτας