Trauma Pet Oto Υγρό για τα Αυτιά 50ml

Κωδικός: A28-359-0001
  • Τιμή:

    12,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Kαλλυντικό προϊόν με νανοσωματίδια αργύρου, που βοηθά στη διάλυση και απομάκρυνση του συσσωρευμένου κεριού, από το αυτί του σκυλάκου σας ή της γατούλας σας.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 128 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Kαλλυντικό κτηνιατρικό προϊόν με νανοσωματίδια αργύρου για την προστασία, αλλά και τον καθαρισμό των αυτιών του σκυλάκου σας ή της γατούλας σας. Υποστηρίζει την αποκατάσταση και την αντιμετώπιση περίπλοκων φλεγμονών καθώς και λοιμώξεων του εξωτερικού καναλιού του αυτιού των μικρών μας φίλων, λόγω της περιεκτικότητας του σε νανοσωματίδια αργύρου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η μακροχρόνια έρευνα και οι ειδικές εφαρμογές έχουν αποδείξει τις αντιβακτηριακές και μυκητοκτόνες δράσεις του αργύρου
  • Το προϊόν δεν παρουσιάζει τοξικές επιδράσεις
  • Είναι κατάλληλο για γατούλες και σκυλάκια
  • Η αλλεργία στον άργυρο είναι εξαιρετικά σπάνια
Σύνθεση

200 μg νανοσωματίδια αργύρου σε 1 ml ωτικής σταγόνας, απιονισμένο νερό, ισοπροπυλική αλκοόλη, γλυκερίνη, όξινο ανθρακικό νάτριο.

Οδηγίες Χρήσης

Χορηγείστε 2-4 σταγόνες, 2-5 φορές την ημέρα στο ακουστικό πόρο του αυτιού, ανάλογα το μέγεθος του μικρού σας φίλου. Το προϊόν προορίζεται για τη θεραπεία μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων. Είναι κατάλληλο για γατούλες και σκυλάκια. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Η αλλεργία στον άργυρο είναι εξαιρετικά σπάνια. Φυλάσσεται σε συνθήκες θερμοκρασίας περιβάλλοντος και σε σκιερό σημείο.

-Είδος Σταγόνες

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Περιποίηση Αυτιών & Ματιών Σκύλου, Ωτική Φροντίδα Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Περιποίηση Αυτιών & Ματιών Γάτας, Ωτική Φροντίδα Γάτας