Beaphar No Stress Home Spray Dog/Cat 125ml

Κωδικός: A4-43130
  • Τιμή:

    20,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Spray που εξασφαλίζει την ηρεμία του σκυλάκου ή της γατούλας σας όταν βρίσκεται σε στρεσογόνο περιβάλλον.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 205 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Spray που εξασφαλίζει την ηρεμία του σκυλάκου ή της γατούλας σας όταν βρίσκεται σε στρεσογόνο περιβάλλον. Η απόλυτα φυσική και ακίνδυνη σύνθεση του (περιέχει φυσικό εκχύλισμα Βαλεριάνας), βοηθάει αποτελεσματικά στην αποφυγή εμφάνισης συμπτωμάτων άγχους , υπερκινητικότητας ή άλλων ανεπιθύμητων συμπεριφορών κυρίως μέσα στο σπίτι ή σε άλλους χώρους. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις προσθήκης νέου μέλους στην οικογένεια, μετακόμισης ή ανακαίνισης κατοικίας σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες , ή άλλες καταστάσεις που δημιουργούν στρες όπως πυροτεχνήματα, ταξίδια , επίσκεψη στον κτηνίατρο ή διαμονή σε πανσιόν αλλά και συμμετοχή σε εκθέσεις. Επίσης στις περιπτώσεις που το κατοικίδιο χρησιμοποιεί την σήμανση μέσω της ούρησης ή όταν παρατηρείτε γρατζούνισμα των επιφανειών. Εφαρμόστε το σπρέι όχι απευθείας στο σκυλάκι ή τη γατούλα σας αλλά στα παιχνίδια, την κουβέρτα, το κρεβατάκι, το κλουβί μεταφοράς ή σε μέρη όπου εμφανίζει ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Σε εξαιρετικά αγχωτικές καταστάσεις το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές την ημέρα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η βαλεριάνα είναι γνωστή για τις ήπιες ηρεμιστικές και αγχολυτικές ιδιότητες της για πολλά χρόνια. Ο μηχανισμός δράσης της βασίζεται στην παρουσία τερπενίων, κυρίως βαλερενικού και γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA). Τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στο εκχύλισμα, ενώνονται με πολλούς υποδοχείς των νευρομεταβιβαστών, συμπεριλαμβανόμενου του 5-ΗΤ5Α υποδοχέα που συμμετέχει στη ρύθμιση της αίσθησης του άγχους.
Σύνθεση

Εκχύλισμα Βαλεριάνας 10%

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε σε μέρη όπου εμφανίζει ο μικρός μας φίλος ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Μην ψεκάζετε απευθείας πάνω στο σκυλάκι ή στη γατούλα σας αλλά στα παιχνίδια, την κουβέρτα ή το κρεβατάκι τους. Χρησιμοποιήστε το προϊόν καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια εξαιρετικά αγχωτικών καταστάσεων όπως πυροτεχνήματα, καταιγίδες, επίσκεψη στον κτηνίατρο κ.α. Το No Stress Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές την ημέρα. Ανακινήστε πριν από τη χρήση.

-Είδος Σπρέι
Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Προϊόντα Anti-Stress Σκύλου, Σπρέι - Αμπούλες Anti-Stress Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Προϊόντα Anti-Stress Γάτας, Σπρέι - Αμπούλες Anti-Stress Γάτας