Beaphar No Stress Diffuser Pack Cat 30ml

Κωδικός: A4-43107
  • Τιμή:

    18,60 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Αρωματικός διαχυτής πρίζας για το χώρο του σπιτιού σας που βοηθάει τη γατούλα σας να είναι λιγότερο αγχωμένη χάρη στη διάχυση φυσικών εκχυλισμάτων Βαλεριάνας.
Περιγραφή

Αρωματικός διαχυτής πρίζας για το χώρο του σπιτιού σας που βοηθάει τη γατούλα σας να είναι λιγότερο αγχωμένη, χάρη στη διάχυση φυσικών εκχυλισμάτων Βαλεριάνας. Μπορεί να καλύψει χώρο 50m² και διαθέτει δοχείο επαναγεμίσματος. Ο ηλεκτρικός διαχυτής εξασφαλίζει την ηρεμία σε γατούλες όλων των φυλών και ηλικιών για 4 εβδομάδες. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις όπως υπερβολικό νιαούρισμα, ακατάλληλη σήμανση μέσω ούρησης, ξύσιμο στα έπιπλα, τάσεις καταστροφής, γρατζουνιές και άλλου τέτοιου είδους συμπεριφορές που δεν θα θέλαμε να έχει η μικρή μας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η Βαλεριάνα προέρχεται από τη λατινική λέξη valere που σημαίνει “υγεία ή δύναμη” και αναφέρεται στην θεραπευτική χρήση του φυτού. Χρησιμοποιείται σε ήπιες καταστάσεις νευρικής έντασης - στρες ως φυσικό χαλαρωτικό για κατευναστικούς σκοπούς.
  • Μελισσόχορτο είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται χρόνια ως τονωτικό και δρα στο νευρικό σύστημα και έχει χαλαρωτική επίδραση.
  • Λεβάντα, γνωστό βότανο που βοηθά στην άμβλυνση των επιπτώσεων του στρες και της νευρικής έντασης. Οι αρωματικές ουσίες που βρίσκονται στο έλαιο λεβάντας, έχουν μια χαλαρωτική επίδραση στο νευρικό σύστημα.
Σημαντική Παρατήρηση

Χρησιμοποιήστε μόνο το ανταλλακτικό γεμίσματος Beaphar Refill για αυτό το διαχυτή. Η χρήση άλλων ουσιών στο ανταλλακτικό γεμίσματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε τοξικό αποτέλεσμα ή πυρκαγιά. Μη χρησιμοποιείτε το διαχυτή χωρίς δοχείο επαναγεμίσματος ή εάν είναι άδειο. Για να καθαρίσετε την συσκευή, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και αφήστε το διάχυτη να στεγνώσει εντελώς πριν τη συνδέσετε.

Σύνθεση

Βαλεριάνα, Λαβαδίνη

Οδηγίες Χρήσης

Ξεβιδώστε και αφαιρέστε το καπάκι από το δοχείο επαναγεμίσματος. Βιδώστε το δοχείο στο διαχυτή και συνδέστε το σε μια ηλεκτρική πρίζα. Ενεργεί 1 ώρα μετά την σύνδεση. Μην το βγάζετε το diffuser όταν φεύγετε από το σπίτι ή τη νύχτα. Αντικαταστήστε το δοχείο επαναγεμίσματος κάθε 30 ημέρες ή όταν αυτό αδειάσει. Αντικαταστήστε τον διαχυτή κάθε 6 μήνες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματος. Χρειάζεστε ένα diffuser ανά 70 τετραγωνικά μέτρα.

-Είδος Συσκευές

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Προϊόντα Anti-Stress Γάτας, Συσκευές Anti-Stress Γάτας & Ανταλλακτικά