Urine Off Φακός Ανίχνευσης Ούρων Με Led

Κωδικός: A31-49UOF10484
  • Τιμή:

    16,40 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Φακός ανίχνευσης ούρων με φως led
  • Ιδανικό εργαλείο για τέλεια καθαριότητα
Περιγραφή

Ο φακός ανίχνευσης ούρων είναι το ιδανικό εργαλείο για τον εντοπισμό υπολειμμάτων ούρων ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Συχνά υπάρχουν σημεία με ούρα που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, οπότε δεν καθαρίζονται με αποτέλεσμα να μην φεύγει η ουρία από συγκεκριμένα σημεία και να δημιουργείται έτσι μία εστία μόνιμης δυσοσμίας.

Βασικά χαρακτηριστικά
  • Φακός εντοπισμού ούρων με φως led
  • Εντοπίζει τα υπολείμματα ούρων ακόμα και σε δύσκολα σημεία
Σημαντική παρατήρηση

Για να δείτε πώς θα τον χρησιμοποιήσετε κάντε κλικ στο tab "Οδηγίες Χρήσης"

Οδηγίες Χρήσης

Αρχικά το δωμάτιο στο οποίο θέλετε να κάνετε τον έλεγχο πρέπει να είναι σκοτεινό. Όσο πιο σκοτεινό είναι τόσο πιο εύκολα θα δείτε τα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε το φακό για να δείτε τα υπολείμματα ούρων τα οποία έχουν ένα θαμπό κίτρινο, φωσφορίζον χρώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει για να τα ξεχωρίσετε από άλλα στοιχεία που επίσης μπορεί να φωσφορίζουν κάτω από το φως του φακού όπως για παράδειγμα κάποια απορρυπαντικά τα οποία όμως φαίνονται ως μπλε ή λευκά.

-Είδος Αξεσουάρ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Καθαρισμός Χώρου Σκύλου, Σπρέι Καθαρισμού Χώρου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Προϊόντα Καθαρισμού Χώρου Γάτας, Διάφορα Είδη Καθαρισμού Χώρου Σκύλου, Διάφορα Είδη Καθαρισμού Χώρου Γάτας