Beaphar Reisfit Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Ναυτίας 10tabs

Κωδικός: A4-43161
  • Τιμή:

    13,10 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην πρόληψη της «ασθένειας κίνησης» σε σκύλους και γάτες, όταν ταξιδεύουν ή απλά μετακινούνται σε μεγάλη ή και μικρή απόσταση με αυτοκίνητο ή άλλο οδικό μέσο, μέσω θαλάσσης ή με αεροπλάνο.
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά τον σκυλάκο σας ή τη γατούλα σας να μην ''αρρωστήσουν'', όταν ταξιδεύουν ή απλά μετακινούνται σε μεγάλη ή και μικρή απόσταση με αυτοκίνητο ή άλλο οδικό μέσο, μέσω θαλάσσης ή με αεροπλάνο. Οι μετακινήσεις αυτές μπορεί να διαταράξουν το αιθουσιαίο σύστημα (vestibular system) των ζώων καθώς επηρεάζουν την ισορροπία τους (διαφορά μεταξύ των αντιλήψεων και των πραγματικών κινήσεων). To Beaphar Reisfit (Travel Fit), καταπολεμά τα γνωστά συμπτώματα ναυτίας, έμετου, σιελόρροιας, ανησυχίας, διέγερσης και γενικότερης αδιαθεσίας που προκαλούν οι μετακινήσεις επιτρέποντας στο ζώο να αισθάνεται πιο άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χωρίς να το θέτει σε κατάσταση ύπνου/νάρκωσης όπως άλλα προϊόντα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Κατάλληλο για σκυλάκια και γατάκια κατά τη διάρκεια ταξιδιού ή μεγάλης μετακίνησης.
  • Καταπολεμά τα συμπτώματα ναυτίας, εμετού, σιελόρροιας και ανησυχίας.
  • Βοηθά τους μικρούς μας φίλους να αισθάνονται πιο άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χωρίς να τους ναρκώνει
Σημαντική Παρατήρηση

Για σκυλάκια ή γατάκια που πάσχουν από κάποια ασθένεια, συμβουλευτείτε πρώτα τον κτηνίατρο σας.

Δοσολογία

Δώστε 1 δισκίο ανά 10kg σωματικού βάρους. Επαναλάβετε μετά από 6 ώρες, αν είναι απαραίτητο, με μέγιστο αριθμό 3 δόσεων ανά ημέρα.

Οδηγίες Χρήσης

Χορηγήστε το απευθείας στο στόμα της γατούλας ή του σκυλάκου σας μισή ώρα πριν από τη μεταφορά. Αποφύγετε να το χρησιμοποιείτε σε σκύλους και γάτες κάτω από 2.5kg. Επίσης αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε σε ζωάκια με επιληψία ή έλλειψη συντονισμού.

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Μορφή Συμπληρώματος Χάπια
-Χρήση Συμπληρώματος Ναυτία
Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Γάτα, Συμπληρώματα Διατροφής Γάτας, Συμπληρώματα κατά της Ναυτίας Γάτας, Συμπληρώματα Διατροφής Σκύλου, Συμπληρώματα κατά της Ναυτίας Σκύλου