Guna Pet Dermo Formula 50gr

Κωδικός: A28-339-0010
  • Τιμή:

    14,90 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων
  • Κατάλληλο για σκύλους και γάτες με δερματικές παθήσεις
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων για το σκυλάκι σας ή τη γατούλα σας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πρόκειται για ένα φυτικό συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους με τις ειδικές θεραπείες ή δίαιτες τις οποίες κάνουν σε περιόδους έξαρσης των προβλημάτων τους. Ειδικά για το τρίχωμα, συνιστάται σε περιπτώσεις όπως τριχόπτωση, θαμπό τρίχωμα, λεπτή, εύθραυστη και δύσοσμη τρίχα και απώλεια τριχώματος. Περιόδους στρες λόγω αλλαγής περιβάλλοντος επίσης μπορούν αν προκαλέσουν δερματικές διαταραχές στο αγαπημένο σας τετράποδο. Περιέχει αλόη από τα φύλλα της οποίας εξάγεται ένας συμπυκνώμενος χυμός που είναι πλούσιος σε βιταμίνες C, E, B2 και B6, μεταλλικά στοιχεία όπως το μαγγάνιο που έχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, αμινοξέα όπως η κυστεΐνη που συμβάλει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών και σε πολυσακχαρίτες που βοηθούν την αναδόμηση των κυττάρων και στη σύνθεση του κολλαγόνου. Γενικά η αλόη είναι γνωστή από την αρχαιότητα για την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργιογόνο, επουλωτική, αποτοξινωτική, αντιβιοτική και θρεπτική δράση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων
  • 1gr αντιστοιχεί σε περίπου 1cm από την πάστα
  • Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος
  • Κατάλληλο για σκύλους και γάτες
  • Συσκευασία: 50gr
Σημαντική Παρατήρηση

Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται χαρακάκι για να μετρήσετε τα εκατοστά που χορηγείτε στον μικρό μας φίλο.

Σύνθεση

Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Ribes nigrum 1%, Aloe barbadensis 1%, alendula officinalis 1%), μαγιά μπύρας, έλαιο ψαριού 1%.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 5.7%
  • Λίπος 25%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.8%
  • Υγρασία 20%
Πρόσθετα

Αμινοξέα 3c301 DL-Μεθειονίνη, τεχνικά καθαρή 25000 mg, Βιταμίνες: a672a Βιταμίνη Α / οξικός ρετινυλεστέρας 500000 mg, 3a700 Βιταμίνη Ε (οξεικό α-τοκοφερόλη) 5000 mg, 3a880 Βιοτίνη 20 mg, 3a315 Νιασιναμίδη 1500 mg, 3a925 Υδροχλωρική βεταΐνη 25000 mg, 3a370 Ταυρίνη 1000 mg, Ιχνοστοιχεία: E6 χηλικός ψευδάργυρος γλυκίνης, ένυδρος (Zn 2500 mg) 9575 mg 3b8.12 Σεληνομεθειονίνη από S.C. CNCM Ι-3399 (Se 2,2 mg) 1001 mg.

Οδηγίες Χρήσης

Αναμείξτε προσεκτικά στο πλήρες γεύμα του αγαπημένου σας τετράποδου ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του κατοικιδίου ή να αναμειχθεί στην τροφή. Εάν τοποθετήσετε την πάστα στο άνω μέρος της πατούσας της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το συμπλήρωμα εύκολα, μέσω του καθημερινού καθαρισμού του τριχώματός της.

Η διάρκεια χορήγησης εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος. Αν το πρόβλημα είναι οξύ συνίσταται η χρήση 2 φορές ημερισίως για 5-7 ημέρες, ενώ για χρόνια προβλήματα συνιστάται η χρήση μια φορά ημερισίως για 3-5 εβδομάδες.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Μορφή Συμπληρώματος Πάστα
-Χρήση Συμπληρώματος Δέρμα / Τρίχωμα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Γάτα, Συμπληρώματα Διατροφής Γάτας, Συμπληρώματα για το Δέρμα - Τρίχωμα Γάτας, Συμπληρώματα Διατροφής Σκύλου, Συμπληρώματα για το Δέρμα - Τρίχωμα Σκύλου