Royal Canin Wet Indoor Sterilised Jelly 85gr

Κωδικός: A26-2626010
  • Τιμή:

    1,50 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή τροφή με κρέας πουλερικών, σε ζελέ
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι, ιδανική για βελτίωση του ουροποιητικού συστήματος

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 15 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Υγρή τροφή με κρέας για το ενήλικο στειρωμένο γατάκι σας που ζει μέσα στο σπίτι. Η τροφή αυτή, προάγει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος της γατούλας σας. Επιπλέον, βοηθά στην διατήρηση του βάρους χάρη σε ένα προσαρμοσμένο θερμιδικό περιεχόμενο και περιέχει συστατικά απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού. Οι γατούλες που ζουν μέσα στο σπίτι κινούνται λιγότερο, με αποτέλεσμα να παίρνουν κιλά. Επιπλέον επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε γρασίδι που βοηθάει στην υγιή πέψη συχνά έχουν προβλήματα με το στομάχι τους. Αυτή η υγρή τροφή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να προλαμβάνει και να βελτιώνει τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μία οικόσιτη γατούλα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό των μικρών μας φίλων
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι γάτες πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι ανήλικες ή ενήλικες.

Συστατικά

Κρέατα και Υποπροϊόντα Ζώων, Σιτηρά, Υποπροϊόντα Φυτικής Προελεύσεως, Ανόργανα Συστατικά, Εκχυλίσματα Φυτικών Πρωτεϊνών, Σάκχαρα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (9.7%)
  • Λίπος (3.3%)
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες (0.9%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (1.8%)
  • Υγρασία (80.8%)
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3: 40 IU, E1 (Σίδηρος): 3 mg, E2 (Ιώδιο): 0,3 mg, E4 (Χαλκός): 2,2 mg, E5 (Μαγγάνιο): 1 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 10 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Ουροποιητικό (Urinary care), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Υφή Ζελέ
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας