Piper Platinum Pure Adult Κοτόπουλο & Καστανό Ρύζι Pouch 150gr

Κωδικός: A5-D74206
  • Τιμή:

    2,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή μονοπρωτεϊνική τροφή, με κοτόπουλο και καστανό ρύζι, σε κομμματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 5

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 22 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης μονοπρωτεϊνική τροφή, χωρίς σιτηρά, με κοτόπουλο και καστανό ρύζι, σε κομματάκια. Η τροφούλα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Παρασκευάζεται από μια πηγή πρωτεΐνης, που σημαίνει πως σκυλάκια με τροφικές δυσκολίες ή σκυλάκια που κάνουν εξειδικευμένη δίαιτα σε περιπτώσεις ανεπιθύμητης αντίδρασης σε συγκεκριμένα φαγητά μπορούν να την καταναλώσουν άφοβα. Η πρωτεΐνη κοτόπουλου είναι μια ιδιαίτερα πολύτιμη πηγή αμινοξέων όπως φαινυλαλανίνης, λυσίνης και λευκίνης ενώ η παρουσία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων στο λίπος του κοτόπουλου βοηθούν το δέρμα και το τρίχωμα του σκυλάκου σας να διατηρείται υγιές και λαμπερό. Το καστανό ρύζι παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα υδατανθράκων απαραίτητη για τη ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών. Επιπλέον, ως πλούσια πηγή ινών, βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες στο γαστρεντερικό σωλήνα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα
  • Το καστανό ρύζι είναι ένας εξαιρετικός υδατάνθρακας, ο οποίος θεωρείται super food, λόγω της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σελήνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, Ωμέγα 3 και μαγγάνιο
Συστατικά

Κοτόπουλο 59% (κρέας, συκώτι), ζωμό κοτόπουλου, φυσικό καστανό ρύζι 5%, μέταλλα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη (9%)
  • Λίπος (7%)
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Δόση
(σε gr)
5kg 400
10kg 600
20kg 1200
30kg 1600
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου