Wellness CORE Savory Medleys Κοτόπουλο & Βοδινό 85gr

Κωδικός: A31-7876430
  • Τιμή:

    2,10 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρες γεύμα χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο και βοδινό
  • Κατάλληλο για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 21 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρες γεύμα χωρίς σιτηρά με κοτόπουλο και βοδινό για το ενήλικο σκυλάκι σας. Ειδικά σχεδιασμένο για μικρόσωμες φυλές, με υπέροχη γεύση και υφή. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γεύμα με μαλακό πατέ από κομμάτια κρέατος και υγιεινά λαχανικά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το μικρό μας φίλο. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το βοδινό, όπως όλα τα κρέατα βοηθάει στην υγεία της καρδιάς, στην καλύτερη όραση και σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον είναι εύκολο για το σκυλάκι σας να το χωνέψει και ταυτόχρονα του προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός του

Σύνθεση

Κοτόπουλο (48%), Ζωμός Κοτόπουλου, Βοδινό (3%), Αρακάς (3%), Κόκκινες Πιπεριές (3%), Άμυλο Πατάτας, Συκώτι Κοτόπουλου, Αυγά, Μέταλλα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (8%)
  • Λίπος (8%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (5%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (0,5%)
  • Υγρασία (79%)
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 8,000IU, Βιταμίνη D3 236IU, Βιταμίνη Ε (36mg), Ένυδρος χηλικός ψευδάργυρος από αμινοξέα (69mg), Ένυδρος χηλικός σίδηρος από αμινοξέα (47mg), Ένυδρο χηλικό μαγγάνιο από αμινοξέα (17mg), Ένυδρος χηλικός χαλκός από αμινοξέα (11mg), Ιωδιούχο κάλιο (0,2mg), Σεληνικό νάτριο (0,068mg).

Θερμίδες

830kcal/kg ή 71kcal/κοσνέρβα (μεταβολιστέα ενέργεια)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Βοδινό
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Κεσεδάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου