-8%

Belcando Φακελάκι Finest Selection Βοδινό 125gr

Belcando Φακελάκι Finest Selection Βοδινό 125gr

Κωδικός: A4-07316
  • Αρχική:

    1,75 €

  • Τιμή:

    1,61 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Συμπληρωματική τροφή με βοδινό, κολοκυθάκια και ζυμαρικά
  • Κατάλληλη για όλους τους ανήλικους κι ενήλικους σκύλους, ιδανική για σκύλους με ευαισθησίες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 16 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Συμπληρωματική τροφή με βοδινό, κολοκυθάκια και ζυμαρικά για το ανήλικο ή το ενήλικο σκυλάκι σας ανεξαρτήτως φυλής. Ζουμερό κρέας, ενισχυμένο με ραφιναρισμένα συστατικά. Μαγειρεύεται ελαφριά σε ατομικές μερίδες. Το έλαιο γαϊδουράγκαθου ψυχρής πίεσης εφοδιάζει βασικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, χρήσιμα για τον οργανισμό του αγαπημένου σας φίλου. Εξαιρετικά νόστιμη και εύπεπτη, πρόκειται για την ιδανική επιλογή για ευαίσθητους και καλομαθημένους σκυλάκους!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το βοδινό, όπως όλα τα κρέατα βοηθάει στην υγεία της καρδιάς του, στην καλύτερη όραση και σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον είναι εύκολο για τον σκυλάκο σας να το χωνέψει και ταυτόχρονα της προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός του
  • Οι φυτικές ίνες στο κολοκύθι, βοηθούν στη διατήρηση της χαμηλής χοληστερίνης. Οι ίνες, προσκολλώνται στα οξέα της χολής, που εκκρίνονται από το συκώτι με τη διαδικασία της χώνεψης, με αποτέλεσμα να «εμποδίζουν» τα οξέα να κάνουν «σωστά» τη δουλειά τους, ωθώντας το συκώτι να παράγει ακόμα περισσότερα και άρα να συμβάλλουν στην πτώση των επιπέδων της χοληστερόλης. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C και Α που βρίσκονται στο κολοκύθι, εμποδίζουν την εμφάνιση της αθηροσκλήρωσης

Σύνθεση

Κρέας από βοδινό, καρδιά, πνευμόνια, συκώτι, πατσά (63 %), Ζωμός βοδινού (28 %), Ζυμαρικά Spaetzle (4 %), Κολοκυθάκια (4 %), Κενταύριο έλαιο (0,5 %), Ανθρακικό ασβέστιο (0,5 %)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με αυτή την τροφούλα, συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ανήλικο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet), Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Συκώτι, Βοδινό
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Συμπληρωματική

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου