Carnilove Can Adult Dogs Lamb & Wild Boar 400gr

Κωδικός: A28-020-0483
  • Τιμή:

    3,40 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Συμπληρωματική τροφή χωρίς σιτηρά και πατάτα με αρνί και αγριογούρουνο
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 3

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 34 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Συμπληρωματική τροφή χωρίς σιτηρά και πατάτα με αρνί και αγριογούρουνο για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Το αρνί και ο αγριόχοιρος αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό εύπεπτων και αφομοιώσιμων πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας που είναι πλούσιες σε φυσικά θρεπτικά συστατικά. Το αρνί είναι μία εξαιρετική πηγή ιχνοστοιχείων όπως είναι το σελήνιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, οι βιταμίνες Β και τα ακόρεστα λιπαρά, ενώ ο αγριόχοιρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες. Το κρέας του είναι ιδανικό για τη διατήρηση της άριστης φυσικής κατάστασης, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το αγριογούρουνο δεν έχει πρόσθετες ορμόνες, αντιβιοτικά, στεροειδή και πρόσθετα μιας κι είναι ελευθέρας βοσκής. Πρόκειται για μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης και μονοακόρεστων λιπαρών, όπως επίσης και ψευδαργύρου.
  • Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει καλύτερη επιλογή ζωικής πρωτεΐνης για σκυλάκια με διατροφικές ευαισθησίες, αφού είναι πιο "ελαφρύ" από το κοτόπουλο ή το μοσχάρι
  • Τα κράνμπερις είναι μία πλούσια πηγή βιταμίνης C, φυτικών ινών, μαγνησίων και άλλων πολύτιμων μικροθρεπτικών συστατικών, που μπορούν να βοηθήσουν τη όραση, το αμυντικό σύστημα και την πέψη του σκυλάκου σας. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που είναι ωφέλιμες για το καρδιαγγειακό σύστημα, είναι κατά του καρκίνου και βοηθούν στην καλύτερη υγεία του ουροποιητικού συστήματος του μικρού μας φίλου
Σύνθεση

Αρνί και αγριογούρουνο 67%, μύρτιλα 2%, cranberries 2%, raspberries 2%

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 10.8%
  • Λίπος 6.9%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.4%
  • Υγρασία 75%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3 (E671): 200 IU, ψευδάργυρος (E6) 15 mg, μαγγάνιο (ES) 3 mg, ιώδιο (E2) 0,75 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με αυτή την τροφούλα, συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
1-25kg 200-400gr
25kg και άνω 400-800gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Αρνί, Αγριόχοιρος
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Τσεχία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα
-Τύπος Τροφής Συμπληρωματική

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου