Belcando Mastercraft Γευστική Σάλτσα Πάπια 100gr

Κωδικός: A4-07382
  • Τιμή:

    1,90 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Γευστική επίστρωση σάλτσας με πάπια και γλυκοπατάτα 
  • Κατάλληλη για όλους τους ενήλικους σκύλους

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 18 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Γευστική επίστρωση σάλτσας με πάπια και γλυκοπατάτα για το σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Η γευστική αυτή επίστρωση σας επιτρέπει να προσθέσετε την τελική πινελιά στο μενού οποιασδήποτε ξηράς τροφής. Τα κυβάκια φρέσκου κρέατος μαγειρεύονται ήπια στους χυμούς τους και αναμειγνύονται με επίλεκτα λαχανικά. Έτσι η ενεργειακή τους πυκνότητα είναι χαμηλότερη από αυτήν της συμβατής υγρής τροφής. Προστίθεται συμπληρωματικά στην ξηρά τροφή και την μετατρέπει σε μια φρέσκια φυσική έκρηξη γεύσης για τον αγαπημένο σας φίλο. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Η γλυκοπατάτα είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία βοηθάει στην υγεία του τριχώματος, του δέρματος, των ματιών, του νευρικού συστήματος και των μυών του μικρού μας φίλου. Επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει γλουτένη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην πέψη
Σύνθεση

Κρέας πάπιας, καρδιά (50 %), Ζωμός πάπιας (44 %), Γλυκοπατάτες (6 %)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 9%
  • Λίπος 3%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 0.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.1%
  • Υγρασία 85%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με μια ισορροπημένη πλήρης τροφή όπως η ξηρά τροφή BELCANDO® MASTERCRAFT. Ένα φακελάκι BELCANDO® MASTERCRAFT Τοpping περιέχει την ίδια ποσότητα ενέργειας όσο 20gr ξηράς τροφής BELCANDO® MASTERCRAFT.

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet), Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πάπια
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Συμπληρωματική

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου