• 2,30 € 2,88 €
     
    Άμεσα Διαθέσιμο

Κολάρα Σκύλου & Λουριά

Στο Gatoskilo θα βρεις φανταστική ποικιλία σε κολάρα-περιλαίμια σκύλων, σαμαράκια, λουριά, οδηγούς επαναφοράς και gps trackers για σκύλους σε όλα τα μεγέθη. Επίσης, θα βρεις ταυτότητες σκύλων, μπαντάνες και led αξεσουάρ για επιπλέον στυλιστικές πινελιές και προσωποποίηση του μικρού σου φίλου!
Ο μικρός σου φίλος ζει σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Αυτό όμως δεν αρκεί για να παραμείνει ευτυχισμένος. Ακόμα και αν μένετε σε έναν χώρο με αυλή, στην οποία μπορεί ο σκυλάκος σου να κινείται ελεύθερα, είναι πολύ σημαντικό ο μικρός σου φίλος να βγαίνει βόλτες εκτός σπιτιού ώστε να μυρίζει και να ανακαλύπτει νέα πράγματα. Έτσι, είναι απαραίτητο να βγαίνετε βόλτα, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.
Η βόλτα αποτελεί μια ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα, στην οποία ο μικρός σου φίλος δένεται με εσένα. Είναι σημαντικό κομμάτι στην κοινή σας ζωή, για αυτό η διαδικασία της βόλτας θα πρέπει να γίνει όσο πιο ευχάριστη και δημιουργική γίνεται.
Για να γίνει μάλιστα η βόλτα σας ακόμα πιο εύκολη και άνετη, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αξεσουάρ βόλτας, όπως περιλαίμια - κολάρα, σαμαράκια και λουριά, που θα βοηθήσουν εσένα και τον σκυλάκο σου να παραμείνετε σε κοντινή απόσταση. Τα αξεσουάρ αυτά όχι μόνο δίνουν ασφάλεια και άνεση, αλλά προσφέρονται και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να δώσεις στην αγαπημένη σου μουσούδα το στυλ που επιθυμείς.
Τα απλά κολάρα σκύλου και περιλαίμια αποτελούν την συχνότερη επιλογή για τους μικρούς μας φίλους, αφού είναι τα ευκολότερα στην εφαρμογή τους και σε συνδυασμό με το λουρί προσφέρουν την ασφάλεια και τον έλεγχο σε εσένα, όταν ο σκυλάκος σου είναι ήρεμος και υπάκουος στις βόλτες. Συνίσταται το κολάρο να συνδυάζεται ακόμα και με άλλους τύπους αξεσουάρ, καθώς είναι το πιο άνετο και φέρει πάνω την ταυτότητα του μικρού σου φίλου.
Τα σαμαράκια σκύλου είναι ιδανική επιλογή για σκυλάκους που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στον λαιμό ή έχουν πιεσμένο πρόσωπο προς τα μέσα (όπως τα Pugs) και αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αναπνοή. Τα σαμαράκια βέβαια είναι η ασφαλέστερη επιλογή για όλα τα σκυλάκια, καθώς λόγω του σχεδιασμού τους διαχέουν την πίεση που ασκείται σε περισσότερα σημεία εκτός του λαιμού.
Οι οδηγοί επαναφοράς είναι ιδανική επιλογή όταν πλέον ο σκυλάκος σου έχει συνηθίσει τις βόλτες σας και χρειάζεται περισσότερη ελευθερία. Οι οδηγοί επαναφοράς σου επιτρέπουν να αφήνεις τον μικρό σου φίλο να εξερευνήσει τους χώρους τριγύρω, ενώ μπορείς να τον περιορίσεις άμεσα στις περιπτώσεις που διατρέχει κάποιον κίνδυνο.
Οι ταυτότητες είναι απαραίτητες για κάθε σκυλάκο, ώστε να εξασφαλίζουν πως σε περίπτωση που χαθεί θα υπάρχουν πάνω του τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Πέρα από αυτό, υπάρχουν πολλές ταυτότητες για να διαλέξεις ώστε να χαρίσεις στυλ στον μικρό σου φίλο.
Τα led αξεσουάρ είναι επίσης πολύ χρήσιμα, καθώς σε περιπτώσεις που εσύ και ο αγαπημένος σου τετράποδος προτιμάτε τις βραδινές βόλτες, εξασφαλίζουν την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Στο Gatoskilo θα βρεις λουριά, κολάρα και σαμαράκια για όλα τα στυλ! Ανακάλυψε την συλλογή Comics για αξεσουάρ βόλτας εμπνευσμένα από τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, όπως τα Looney Tunes, Star Wars, Marvel, DC, Disney και πολλά ακόμα! Για πιο premium στυλιστικές επιλογές, μπορείς να ανακαλύψεις την συλλογή χειροποίητων κολάρων της Dwam, ενώ υπάρχουν οι συλλογές Floral, Camo και γεωμετρικά σχέδια για να καλύψουν όλα τα γούστα!
Βρες αυτό που ταιριάζει στον μικρό σου φίλο μέσα από μεγάλη ποικιλία κορυφαίων brands όπως Comics Line, Zee Dog, Love Story, NobbyWau Dog και πολλά άλλα!
+ Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Τι τύπου αξεσουάρ βόλτας να επιλέξω για τον σκύλο μου;

Για να βρείτε τον κατάλληλο τύπο αξεσουάρ βόλτας σκύλου, πρέπει να λάβετε υπόψη την συμπεριφορά του μικρού σας φίλου κατά τη βόλτα και κατά πόσο σας είναι εύκολο να τον ελέγξετε. Τα σαμαράκια βοηθούν ώστε αν ο μικρός σας φίλος τραβάει η πίεση να διαχέεται και είναι ιδανικά για σκυλάκια με ευαισθησία στον λαιμό ή περιορισμένη αναπνοή. Τα κολάρα σε συνδυασμό με τα λουριά είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή, καθώς αποτελούν την ευκολότερη λύση για ήρεμους και υπάκουους σκύλους. Οι οδηγοί επαναφοράς επιτρέπουν στον μικρό σας φίλο να έχει περισσότερη ελευθερία, πάντα όμως υπό τον έλεγχό σας.

Πόσο συχνά πρέπει να βγάζω τον σκύλο μου βόλτα;

Η συχνότητα και διάρκεια βόλτας για εσάς και τον μικρό σας φίλο εξαρτάται άμεσα από την ράτσα και τα επίπεδα ενέργειάς του. Κατά μέσο όρο, οι 2-3 βόλτες διάρκεια 20-30 λεπτών καθημερινά επαρκούν για τους περισσότερους σκυλάκους ώστε να διοχετεύουν την ενέργειά τους.

Τι άλλο είναι απαραίτητο να έχω μαζί στην βόλτα;

Ανάλογα με την διάρκεια και τον σκοπό κάθε βόλτας, συνίσταται να κουβαλάτε πάντα μαζί φρέσκο νερό για την ενυδάτωσή του, λιχουδιές για επιβράβευση όπου χρειάζεται και σακούλες για τις ακαθαρσίες του.