Τσάντες Μεταφοράς Σκύλου

Οι μικροί μας φίλοι θέλουμε να είναι πάντα και παντού μαζί μας. Για αυτό, στο Gatoskilo έχουμε εξασφαλίσει τις καλύτερες επιλογές σε τσάντες μεταφοράς σκύλου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα για να αποκτήσετε την κατάλληλη για εσάς και τον μικρό σας φίλο.

Ανακαλύψτε τις τσάντες μεταφοράς που σας επιτρέπουν να έχετε το κατοικίδιο σας μαζί σας, αλλά και ταυτόχρονα να το κρατάει ασφαλές ενώ παραμένει άνετο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Τα διχτάκια και τα ανοίγματα σε όλες τις τσάντες είναι απαραίτητα για να εξασφαλίζουν τον σωστό εξαερισμό του μικρού σας φίλου κατά την μεταφορά του. Διαλέξτε την ιδανική τσάντα μεταφοράς σκύλου που εξυπηρετεί εσάς στην χρήση αλλά και το κατοικίδιο σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων των top brands (Woofmoda, FoFos, Glee, Nobleza, Pawise και άλλα).

Ανακαλύψτε τους διάφορους τύπους τσάντας μεταφοράς σκύλου (πλάτης, ώμου)  για απλή μεταφορά, για ταξίδι με το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο, και τσάντες για όλες τις ηλικίες σκύλων. Αν στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε, τότε περιηγηθείτε σε τσάντες με διαφορετικά σχέδια και χρώματα ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ αλλά και στον μικρό σας φίλο.

+ Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια τσάντα μεταφοράς σκύλου να επιλέξω?

Για να επιλέξετε την καταλληλότερη τσάντα μεταφοράς για τον σκυλάκο σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν την χρήση της, δηλαδή αν θα την χρειαστείτε για απλή μεταφορά, για αεροπλάνο ή για αυτοκίνητο, και το μέγεθος του μικρού σας φίλου. Επίσης, η τσάντα θα πρέπει σίγουρα να είναι άνετη τόσο για εσάς (κράτημα) όσο και για τον σκύλο σας (άνεση και ασφάλεια).

Ποια είναι η ιδανική τσάντα μεταφοράς σκύλου για το αεροπλάνο;

Για να βρείτε μια τσάντα μεταφοράς σκύλου κατάλληλη για το αεροπλάνο, θα πρέπει να αναλογιστείτε τόσο τις διαστα΄σεις ώστε να συμφωνεί με τους περιορισμούς της αεροπορικής, αλλά και να προσφέρει επιπλέον άνεση στον μικρό σας φίλο, αφού θα χρειαστεί να μείνει στην τσάντα για όλη την διαδρομή.

Ποια είναι η ιδανική τσάντα μεταφοράς σκύλου για το αυτοκίνητο;

Για να βρείτε μια τσάντα μεταφοράς κατάλληλη για το αυτοκίνητο, καλό θα ήταν να βρείτε κάποια που θα παρέχει περισσότερη άνεση στον μικρόσωμο σκυλάκο σας, ανάλογα πάντα και με την διάρκεια ταξιδιού. Είναι επίσης απαραίτητο να διαθέτει καλό επίπεδο ορατότητας ώστε ο τετράποδος φίλος σας να βλέπει το τριγύρω περιβάλλον του, καθώς και να υπάρχουν τρύπες και διχτάκια για τον σωστό εξαερισμό.