Ξηρά Τροφή Γάτας

Δώστε στη μικρή σας φίλη την φροντίδα που της αξίζει, επιλέγοντας για αυτήν την κατάλληλη ξηρά τροφή γάτας. Στο Gatoskilo θα βρείτε την καταλληλότερη τροφή για το γατάκι σας ανάμεσα σε περισσότερα από 40 κορυφαία brands.

Η σωστή επιλογή Ξηράς Τροφής θα χαρίσει στην γάτα σας υγεία και μακροζωία. Ανακαλύψτε στον κατάλογο του Gatoskilo όλες τις κορυφαίες συνταγές των ξηρών τροφών για τις μικρές μας φίλες και προσφέρετε μία μοναδική γευστική εμπειρία με βάση την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγαπημένης σας μουσούδας!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  πολλές γεύσεις και υφές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Επιπλέον, η ξηρά τροφή γάτας μπορεί να αναμιχθεί με υγρή τροφή και να χαρίσει ένα μοναδικό γεύμα στο κατοικίδιό σας.

Πριν επιλέξετε την Ξηρά Τροφή για το γατάκι σας, λάβετε υπόψη σας την ηλικία, τη φυλή, το βάρος, την δραστηριότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Στο Gatoskilo θα βρείτε τροφές για κάθε φάση της ζωής της μικρής σας φίλης. Με τα διαθέσιμα φίλτρα στο site μας θα βρείτε ειδικές συνταγές για κάθε στάδιο της ηλικίας της γατούλας σας, kitten, adult και senior. Πέρα από την ηλικία της γάτας, πρέπει να προσέξετε τις προτιμήσεις της αλλά και τις ανάγκες της.

Έχουμε φροντίσει να έχουμε τροφές για κάθε ανάγκη, όπως ειδικές τροφές για αλλεργίες, πεπτικά και δερματολογικά προβλήματα, τριχόμπαλες, στειρωμένα κατοικίδια, οδοντική φροντίδα, ενέργεια, δίαιτα κι άλλες πολλές επιλογές ώστε να αποκτήσετε την ιδανική επιλογή για την μικρή σας φίλη.

Οι κορυφαίες ξηρές τροφές για γάτες βασίζονται στην πρωτεΐνη (κόκκινο κρέας, πουλερικά ή ψάρι) και συνδυάζονται με λαχανικά και φρούτα, τα οποία χαρίζουν στην γατούλα σας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Οι τροφές που παρέχουμε είναι πολύ θρεπτικές, καθώς είναι προσεγμένες ως προς τις πρωτεΐνες, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα λιπαρά οξέα που εμπεριέχουν ώστε να ενδυναμώνουν τον οργανισμό της μικρής μας φίλης.

Δημοφιλείς Μάρκες: Royal Canin, Acana, Naturea, Happy Cat, Pro Plan, Hills

+ Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη τροφή για γάτες;

Για να επιλέξετε την καλύτερη ξηρά τροφή για τη γατούλα σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την ηλικία της, τη φυλή της και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει σε θέματα υγείας. Στο Gatoskilo θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γεύσεων για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της. Φροντίστε να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας εάν δεν είστε σίγουροι ποια τροφή θα είναι καλύτερη για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γατούλας σας.

Πόσο ξηρά τροφή πρέπει να ταΐζω τη γάτα μου;

Η κάθε γατούλα έχει ξεχωριστές ανάγκες ώστε να διατηρηθεί υγιής και χαρούμενη, θα πρέπει όμως να κοιτάτε την ποσότητα της ξηράς τροφής που αναγράφεται στη συσκευασία για το εύρος βάρους της. Επιπλέον, ο κτηνίατρός σας μπορεί να σας παρέχει ειδικές οδηγίες για τη διατροφή της μικρής σας φίλης.