Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας

Η επιλογή της υγρής τροφής ή κονσέρβας για γάτες είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθεί υγιής και χαρούμενη η μικρή σας φίλη!

Στο Gatoskilo διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υγρών τροφών και κονσερβών για το γατάκι σας. Ανακαλύψτε τις μοναδικές τροφές και βρείτε την κατάλληλη από τα κορυφαία brands διατροφής γάτας.

Η υγρή τροφή γάτας - κονσέρβες είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για τις μικρές μας φίλες, αφού έτσι μπορούν να κρατήσουν τα επίπεδα της ζωικής πρωτεΐνης που χρειάζονται, όπως επίσης και να διατηρούνται ενυδατωμένες. Η ποικιλία συνταγών και υφών που υπάρχει στο Gatoskilo θα ξετρελάνει την γατούλα σας.

Οι υγρές τροφές που θα βρείτε στο Gatoskilo είναι βασισμένες στην πρωτεΐνη (κόκκινου κρέατος, πουλερικών ή ψαριού) που συνδυάζεται με λαχανικά και φρούτα. Έτσι ο οργανισμός της μικρής σας φίλης εμπλουτίζεται με θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα.
Η επιλογή της υγρής τροφής ή κονσέρβας για την γατούλα σας θα πρέπει να γίνει με βάση την ηλικία, την φυλή και τις ανάγκες της.

Το Gatoskilo διαθέτει ειδικές τροφές με βάση τις ανάγκες της μικρής σας φίλης, όπως  για πεπτικά και δερματολογικά προβλήματα, δίαιτα, ενέργεια, αρθρώσεις, συκώτι, ουροποιητικό σύστημα, στειρωμένα κατοικίδια, συκώτι, τριχόμπαλες αλλά και κλινικές, gluten free, grain free, μονοπρωτεϊνικές και υποαλλεργικές επιλογές. Αποκτήστε την τέλεια συνταγή ώστε να γεμίσει η κοιλίτσα της αλλά και να είναι υγιής η αγαπημένη σας μουσούδα!

+ Περισσότερα...