Υγρή Τροφή Γάτας

Η επιλογή της υγρής τροφής για γάτες είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθεί υγιής και χαρούμενη η μικρή σας φίλη!

Στο Gatoskilo διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υγρών τροφών για το γατάκι σας. Ανακαλύψτε τις μοναδικές τροφές και βρείτε την κατάλληλη ανάμεσα σε 27 διαφορετικά brands

Η υγρή τροφή γάτας είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για τις μικρές μας φίλες, αφού έτσι μπορούν να κρατήσουν τα επίπεδα της ζωικής πρωτεΐνης που χρειάζονται, όπως επίσης και να διατηρούνται ενυδατωμένες. Η ποικιλία συνταγών και υφών που υπάρχει στο Gatoskilo θα αφήσει την γατούλα σας ικανοποιημένη.

Οι υγρές μας τροφές είναι βασισμένες στην πρωτεΐνη (κόκκινου κρέατος, πουλερικών ή ψαριού) που συνδυάζεται με λαχανικά και φρούτα. Έτσι ο οργανισμός της μικρής σας φίλης εμπλουτίζεται με θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα.
Η επιλογή της υγρής τροφής για την γατούλα σας θα πρέπει να γίνει με βάση την ηλικία, την φυλή και τις ανάγκες της.

Το Gatoskilo διαθέτει ειδικές τροφές με βάση τις ανάγκες του, όπως  για πεπτικά και δερματολογικά προβλήματα, δίαιτα, ενέργεια, αρθρώσεις, συκώτι, ουροποιητικό σύστημα, στειρωμένα κατοικίδια, συκώτι, τριχόμπαλες αλλά και κλινικές, gluten free, grain free, μονοπρωτεϊνικές και υποαλλεργικές επιλογές. Βρείτε στο Gatoskilo, την τέλεια συνταγή ώστε να γεμίσει η κοιλίτσα της αλλά να είναι και υγιής η μικρή γατούλα σας!

Στο Gatoskilo μπορείτε επίσης να βρείτε λαχταριστές λιχουδιές γάτας που θα κάνουν τις αγαπημένες σας τριχομπαλίτσες πολύ χαρούμενες. Επιπλέον θα βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη και  αξεσουάρ για την καθημερινή της φροντίδα και ρουτίνα.

+ Περισσότερα...