Άμμοι & Πέλλετ Γάτας

Βρείτε άμμους γάτας και πέλλετ και χαρίστε στη γατούλα σας την καλύτερη εμπειρία, κρατώντας τον χώρο της καθαρό και υγιή με εκπληκτικής ποιότητας προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές.

Υπάρχουν διάφορα είδη άμμου γάτας για την καλύτερη υγιεινή στην τουαλέτα της, όπως άμμος από μπετονίτη, κρυσταλλική άμμος σιλικόνης, πέλλετ και άλλα. Για κάθε κατηγορία υπάρχει μάλιστα μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες, τιμές και ποσότητες ώστε να καλυφθεί κάθε ανάγκη.

Η άμμος από μπετονίτη αποδίδει πολύ καλά στην απορρόφηση των δυσάρεστων οσμών, ενώ σχηματίζει συσσωματώματα όταν έρθει σε επαφή με υγρό για εύκολο καθαρισμό της τουαλέτας.

Το πέλλετ αποτελεί καύσιμη ύλη, και σε αντίθεση με τον μπετονίτη, όταν βραχεί γίνεται σκόνη. Μεγάλο πλεονέκτημα για το πέλλετ είναι πως είναι βιοδιασπώμενο, ενώ παράλληλα δεν δημιουργεί σκόνη και είναι δυσκολότερο να διοχετευθούν κόκκοι εκτός της τουαλέτας της μικρής σας φίλης. Υπάρχουν πέλλετ που σχηματίζουν και συσσωματώματα για ευκολότερο καθαρισμό, ενώ παράλληλα κρατούν και τις υπόλοιπες ιδιότητές τους.

Η κρυσταλλική άμμος από σιλικόνη χρησιμοποιεί πρακτικά κρυστάλλους σιλικόνης για να απορροφόνται τα περιττώματα και να διογκώνονται οι κρύσταλλοι. Αποτελεί επίσης μια βιοδιασπώμενη επιλογή που αποδίδει πολύ καλά στις δυσάρεστες οσμές.

Τα αρωματικά άμμου βοηθούν ώστε η τουαλέτα της μικρής σας φίλης να μυρίζει ευχάριστα και να μεγιστοποιείται η εξάλειψη των κακών οσμών στον χώρο.

Κάθε μια από τις παραπάνω επιλογές θα πρέπει να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της γατούλας σας, ώστε να μπορεί να την δεχθεί. Γεμίστε την τουαλέτα της με την κατάλληλη ποσότητα από την άμμο γάτας που επιλέγετε και κρατήστε τον χώρο σας καθαρό και υγιή.

Διατίθενται πολλά και διαφορετικά προϊόντα τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες της μικρής σας φίλης. Βρείτε την άμμο που της ταιριάζει, διαλέγοντας ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία κορυφαίων brands (Cature, EvercleanIntersandPerfect Care, Pet Camelot, VadigranReflex Plus κ.ά).

+ Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Τι άμμο να επιλέξω για την γάτα μου;

Κάθε γατούλα έχει τις ιδαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις της, και είναι σημαντικό να τις λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το είδος της άμμου που θα χρησιμοποιείτε για την τουαλέτα της. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά κάθε υποκατηγορίας ώστε να επιλέξετε και βάσει των πλεονεκτημάτων που προσφέρει κάθε άμμος.

Μπορώ να αλλάξω την άμμο γάτας που χρησιμοποιώ;

Βεβαίως, είναι πιθανό να αλλάξετε την άμμο γάτας που χρησιμοποιείτε, όμως όπως και στην περίπτωση αλλαγής τροφής, είναι σημαντικό η μετάβαση να γίνει σταδιακά. Δηλαδή, αν για παράδειγμα θέλετε από μπετονίτη να μεταβείτε σε πέλλετ, αρχίστε να συμπεριλαμβάνετε στην τουαλέτα της αγαπημένης σας μουσούδας μια μικρή ποσότητα πέλλετ και αυξάνετε σταδιακά, ώστε η μετάβαση να είναι ομαλή και να μην προκαλέσει στρες στην γατούλα σας.