Ονυχοδρόμια Γάτας

Το ξύσιμο είναι ένα φυσιολογικό και ουσιαστικό μέρος της ζωής των γατών, για αυτό το Gatoskilo διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από ονυχοδρόμια. Οι γατούλες χρησιμοποιούν το ξύσιμο για να ρυθμίσουν τα νύχια τους καθώς και να τεντώσουν την πλάτη, τους ώμους και τους μυς τους. 

Σε ένα υπαίθριο περιβάλλον, τα σημάδια νυχιών επιτρέπουν στις γάτες που πλησιάζουν να γνωρίζουν ότι εισέρχονται σε μια περιοχή όπου κατοικεί μία άλλη γάτα. Αυτό το προηγμένο σύστημα προειδοποίησης μπορεί να μειώσει τις φυσικές αντιπαραθέσεις μεταξύ της γάτας σας κι ενός περαστικού. 

Οι γρατζουνιές της γάτας και τα διαδραστικά παιχνίδια γάτας είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους το γατάκι σας πρέπει να ανακουφίσει το άγχος και να το νιώσει καλύτερα. Ένα ξύσιμο γάτας πρέπει να έχει μια ελκυστική υφή, να είναι αρκετά ψηλόσταθερό και να τοποθετείται σε μια ευνοϊκή θέση για το κατοικίδιο σας.

Το Gatoskilo διαθέτει πολλά και διαφορετικά ονυχοδρόμια ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της γατούλας σας. Ανακαλύψτε το ιδανικό μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τα top brands (GatoskiloNatural WorldNobbyPawise και Pet Camelot).

+ Περισσότερα...